Beba Dojenje 24. svibnja 2016.

Mama napravila prekrasnu seriju fotografija 'Boginje dojenja'

Ivette Ivens
Foto: Facebook/Ivette Ivens
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mama dvoje djece i fotografkinja Ivette Ivens predivnim fotografijama pokušava uloviti poseban trenutak povezanosti između majke i djeteta i pokazati da je dojenje u javnosti 'sasvim normalna stvar'

Fotografkinja iz Litve Ivette Ivens majka je dvoje djece. Trenutno živi u Chicagu i svojim predivnim fotografijama pokušava uloviti poseban trenutak povezanosti između majke i djeteta“Svaki put kad dojim svoju bebu s majicom punom mrlja od podrigivanja i neurednom kosom, osjećam se kao superheroj i dojenje je moja supermoć", izjavila je za The Huffington Post.

25-godišnja mama dojila je svog sina nakon što je navršio tri godine i sad doji 10-mjesečnu kćer. Fotografirala je majke u prirodi, želeći podsjetiti da je dojenje "sasvim normalna stvar".

"Želim da ljudi gledaju na dojenje u javnosti kao da majka doji svoje mačiće. Ili bilo koji drugi sisavac, ako ne volite mačke. Zaboravite na pokrivanje, dojenje u javnim toaletima, zabranama što se tiče djetetove dobi. To je između majke i djeteta", nadodala je.

 

Seriju prekrasnih fotografija nazvala je "Boginje dojenja", a sve možete pogledati na njenoj stranici.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.