Vrtić Zdravlje u vrtićkoj dobi 10. lipnja 2019.

Emotivna poruka pjevača nakon tragedije u kojoj mu se utopio trogodišnji sin

Foto: Instagram/grangersmith
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Popularni pjevač Granger Smith i njegova supruga Amber u dubokoj tuzi objavili su kako je njihov sin River preminuo od utapanja u obiteljskom bazenu. Ova tragedija podsjeća kako nikad ne smiješ ostaviti dijete bez nadzora u blizini bazena ili u moru!

Country pjevač Granger Smith sa svojim je pratiteljima na Instagramu u četvrtak podijelio tužnu vijest. Naime, njegov najmlađi sin, trogodišnji River Kelly, utopio se u bazenu u dvorištu obiteljske kuće. Unatoč velikim naporima liječnika, nije uspio preživjeti.

Možda te zanima... Mamino upozorenje nakon što joj se malena kći utopila Vrtić

"Danas donosim nezamislivu vijest. Izgubili smo svog najmlađeg sina, Rivera Kellyja Smitha. Tragična nesreća oduzela nam ga je prerano, usprkos nevjerojatnim naporima liječnika kako bi ga oživjeli. Amber i ja odlučili smo pozdraviti se s njim i potom donirati njegove organe kako bi drugoj djeci bila ponuđena šansa za život. Naša je obitelj skršena od tuge, no utjehu nam pruža saznanje da je River sa svojim Nebeskim Ocem. Riv je bio poseban, i svi koji su ga upoznali su to smjesta bili prepoznali. Veselje koje nam je svakodnevno donosio nemoguće je izraziti, a srca će nam zauvijek gorjeti za njime. Ako postoji još riječi, ja ih u ovom trenutku ne nalazim. Volite one koji su vam bliski. U našim životima nije bilo težeg trenutka od sadašnjeg", stoji u emotivnoj Smithovoj objavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I have to deliver unthinkable news. We’ve lost our youngest son, River Kelly Smith. Following a tragic accident, and despite doctor’s best efforts, he was unable to be revived. Amber and I made the decision to say our last goodbyes and donate his organs so that other children will be given a second chance at life. Our family is devastated and heartbroken, but we take solace in knowing he is with his Heavenly Father. Riv was special. Everyone that met him knew that immediately. The joy he brought to our lives cannot be expressed and his light will be forever in our hearts. If there are words to say more, I cannot find them in this moment. Love the ones close to you. There has never been a more difficult moment for us than this. . . In lieu of flowers or gifts, please send donations to Dell Children’s Medical Center in River’s name. The doctors, nurses and staff have been incredible.

A post shared by Granger Smith (@grangersmith) on

Smith je otac i petogodišnjeg sina Lincolna Monarcha te sedmogodišnje kćeri London koje ima sa suprugom Amber. I ona se oglasila na društvenim mrežama. "Jednu majku ništa ne može pripremiti na ovakvu vijest'', napisala je.

Smith i supruga izjavili su da će donirati organe svog sina kako bi neko drugo dijete dobilo šansu za život. 

Ova tragedija još jednom podsjeća da opreza nikad dosta i da djecu nikad ne smiješ ostavljati bez nadzora kad je u blizini bazena ili u moru jer trenutak je dovoljan za nesreću.

beba kupanje kada Možda te zanima... Strašna tragedija podsjeća: Nikad ne ostavljajte djecu samu u kadi! Beba

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.