Vrtić Razvoj od 2. do 6. godine 11. studenoga 2018.

Glumica objasnila zašto je trogodišnjoj kćeri zabranila gledati 'Pepeljugu'

Foto: Andrew Sims/News Syndication/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Poznata glumica objasnila je svoju odluku, ali i koji crtani filmovi su dopušteni u njezinoj kući

Glumica i mama Keira Knightley prošli mjesec izjavila je da njezina trogodišnja kći Edie ne smije gledati poznate crtane filmove. 33-godišnja Keira kaže da sve ženske likove "spašavaju" muškarci te je detaljno opisala specifičnost likova i dodala kako joj se to ne sviđa.

Dalje je rekla da joj se jako sviđaju crtani filmovi poput "Frozen" i "Moane" te da su oni "veliki" u njezinoj kući jer su ženski likovi jaki, ali da bi rado "popričala" s princezama iz Disneyjevih bajki kao što je Ariel.

Likovi iz crtića djeci su uzori, odgojitelji i prijatelji

"Volim 'Frozen', ja sam 100 posto u timu 'Frozen' i 'Moana'. Ona je velika u našoj kući. Pitam se samo što bi Elsa (Frozen) rekla Ariel (Mala sirena) i Pepeljugi jer Esla ima ozbiljno mišljenje o Anni (Elsina sestra) koja se odlučila udati za muškarca čim ga je upoznala", objasnila je Keira na jednoj premijeri. "Elsa misli da to je nije u redu i svi likovi u filmu to isto misle", dalje je nastavila.

Možda te zanima... Ljuta Keira Knightley optužila Kate za skrivanje istine o porodu Trudnoća

Pepeljuga čeka da je spasi muškarac

Zvijezda filma "Ponos i predrasude" ima jedno dijete Edie s 35-godišnjim suprugom Jamesom Rightonom. Prije ove izjave, u show "Ellen" objasnila je da su u njezinoj kući zabranjeni crtani filmovi poput "Pepeljuge". "Zabranila sam gledanje 'Pepeljuge' budući da se u filmu radi o tome da ona čeka bogatog muškarca da ju spasi - ona ne spašava sebe", izjavila je Keira.

U zanimljivom razgovoru Keira je otkrila da uživa u majčinstvu i da će svoju kćer podržati bez obzira što bude htjela raditi u životu. "Željela je biti stomatolog, zbog čega sam sretna jer je to stabilna karijera. Sada želi bit lav, mislim da je to malo problematično, ali stvarno dobro riče", objasnila je nasmijana i vesela mama.

Zora Subotić Možda te zanima... Kako odgojiti djevojčicu koja će znati cijeniti sebe Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.