Vrtić 17. lipnja 2024.

Neobičan trik koji štedi vrijeme: Mama stavlja djecu na spavanje u odjeći za sljedeći dan

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Koliko puta se rano ujutro mučiš s pronalaskom obuće, čarapa i sličnog dok se žuriš s djecom izaći iz kuće kako bi ih odvela u školu ili vrtić? Ova mama je doskočila tom problemu na neobičan način.

U užurbanoj svakodnevici, mali trikovi pomažu uštedjeti vrijeme i živce, a to zna i ova mama. Lisa Lamond, majka dvije kćeri, podijelila je s javnosti kako svoje kćeri stavlja u krevet u odjeći za sljedeći dan kako bi uštedjela vrijeme ujutro.

Australka Lisa, rekla je da joj ovaj zgodan trik pomaže u njihovom "kaotičnom" životu i znači da njezina obitelj može izići iz kuće ujutro u rekordnom roku. „Moje se kćeri vole oblačiti od glave do pete i to zaista može potrajati.” Priznala je da u dane kada mnogo radi, nema slobodnog sata za skidanje jedne čarape, prenosi Mirror.

Možda te zanima... Genijalnim trikom mama smirila djecu prije spavanja Vrtić

“Dakle, najbolji savjet koji sam dobila jest da svoju djecu obučem večer prije u odjeću u kojoj želim da sljedeće jutro izađu.” Spremanje je na ovaj način postalo mnogo brže. “Kad se probude, presvučem im pelenu, obuvam ih i izašli smo iz kuće, u tren oka.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam & Lisa (@adam_and_lisa)

"To čini čuda za mene i cijelu obitelj.” Lisa je također ponudila još nekoliko savjeta za održavanje svog domaćinstva kako bi nesmetano mogla raditi s dvoje male djece. Rekla je da se jedna od njenih kćeri bori s anksioznošću. Kako bi se riješila toga, savjetovala je ispisivanje jutarnje i popodnevne rutine, uz riječi i slike s popisom onoga što treba učiniti, poput češljanja kose, pakiranja torbe i doručka.

Možda te zanima... Genijalan trik: Mama otkrila kako ukloniti trajni marker sa zidova Vrtić

Lisa je također rekla da joj internetska kupnja pomaže uštedjeti vrijeme i uvijek priprema obroke unaprijed te ih zamrzava. “Ovakvi mali trikovi zaista čine veliku razliku u organizaciji života mene i moje obitelji,” zaključuje Lisa.

Možda te zanima... Mama šokirala bizarnim trikom zbog kojeg ujutro ne kasni s djecom u vrtić Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.