Vrtić Igre za djecu 04. listopada 2017.

Upisi u veseli zbor i ritmiku 'Zlatni anđeli': Svako dijete može postati član

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Članovi dječjeg zbora i ritmike "Zagrebački anđeli" su djeca u dobi od 4 do 12 godina. Uvijek nastupaju uživo, a svako dijete bez obzira na to kako pjeva može postati član zbora i razviti svoj glas ili svoje plesne sposobnosti u grupi ritmike

Članovi dječjeg zbora i ritmike Zagrebački anđeli su djeca u dobi od 4 do 12 godina. Zbor djeluje na tri lokacije u Zagrebu: na Jarunu, Trešnjevci i Maksimiru, i otvara vrata već treću sezonu te poziva djecu koja su zainteresirana, vole pjesmu i ples da im se pridruže.

Zbor je u svom kratkom postojanju već osvojio nekoliko nagrada: na Festivalu zborova Zagrebačke županije osvojili su drugo mjesto po ocjenama žirija i prvo mjesto po odabiru publike, a trenutačno su ponosni nositelji Zlatne diplome osvojene na natjecanju zborova prošle jeseni u Lisinskom u organizaciji Festivala glazbe.

 | Author: Promo Foto: Promo

Njihov uspjeh temelji se na kvalitetnom stručnom i pedagoškom radu što potvrđuje i činjenica da uvijek nastupaju uživo te da svako dijete bez obzira na to kako pjeva može postati član zbora i razviti svoj glas ili svoje plesne sposobnosti u grupi ritmike. Svoj uspjeh zahvaljuju i svojim voditeljima: Vitomiru i Ines Ivanjek te Sanji Hrgetić i Miji Crnčić. Ukoliko želite da se vaše dijete priključi veselom zboru ili ritmici u ovoj godini još nije kasno!

Više o upisima u zbor i ritmiku potražite i na njihovoj Facebook stranici i web stranici Zagrebački anđeli.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.