Školarci Slobodne aktivnosti 04. kolovoza 2016.

Mjesto koje svakodnevno potiče dječju kreativnost

park kreative
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svakodnevnim zanimljivim programom, park u Habdelićevoj ulici u Varaždinu na deset dana će postati akademija otkrivanja i uvažavanja, koja iz godine u godinu okuplja sve veći broj malih kreativaca

Špancirfest je poznat kao gradski festival koji se trudi potaknuti sve Varaždince i njihove goste da sudjeluju u njemu. Upravo iz tog razloga prošle godine pokrenuta je radionica Akupunktura grada. Cilj ovog uspješnog projekta je nizom malih i preciznih intervencija u javnom prostoru poboljšati kvalitetu urbanog života te zbližiti lokalnu zajednicu.

I najmlađi špancireri pozvani su da predstave svoje kreativne ideje, vještine i maštu u Parku kreative. Svojim sadržajem i uređenjem park je zamišljen kao mjesto koje će poticati dječju kreativnost te im pomoći da usvoje i izgrade različite vještine. Svakodnevnim zanimljivim programom, park u Habdelićevoj ulici će na deset dana postati akademija otkrivanja i uvažavanja, koja iz godine u godinu okuplja sve veći broj malih kreativaca.

Kulturno-zabavni ulični program Špancirfesta besplatan je za sve posjetitelje, dok je za koncerte potrebno kupiti ulaznicu

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.