Vrtić Igre za djecu 15. rujna 2015.

Kod djece potičemo razvoj kreativnosti i samopouzdanja!

Maja Jurin Mali kreativci
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Tim Malih kreativaca, kojeg možete svakodnevno pratiti i na RTL Kockici, osmislio je zanimljive edukativno-kreativne radionice za djecu od 1 do 8 godina

Tko su Mali kreativci? Tim, poznat i s RTL Kockice, koji je osmislio i svaki dan nadograđuje koncept edukativno-kreativnih radionica za djecu od 1 do 8 godina. Radionice su podijeljene na Radionice za najmlađe, Godišnju radionicu za djecu od 2 do 8 godina i Kreativni engleski.

Radionica za najmlađe osmišljena je za djecu od 1-2,5 godine. Važnost ovakvog tipa radionice je upoznavanje male djece s aktivnostima koje odgovaraju na njihove potrebe za stvaranjem i učenjem.

Mali kreativci umetaljke | Author: Borna Filić/PIXSELL Foto: Borna Filić/PIXSELL

Djeca se uz pomoć roditelja upoznaju s likovnim izražavanjem te manipuliranjem predmetima. Susreću se s mnoštvom materijala i postaju svjesni svojih mogućnosti. Mala djeca na ovoj radionici stječu nova znanja i potiču svoju znatiželju koja je najvažniji pokretač njihovog djelovanja. Razvijaju se na kognitivnom planu jer u poticajnom okruženju i ponuđenim aktivnostima stječu korisna znanja.

Godišnja radionica za djecu od 2 do 8 godina podijeljena je u cikluse: likovni, glazbeni, dramski, istraživački, društvene igre i mini projekti. Podrazumijeva niz radionica u kontinuitetu koje djeci pomažu usvojiti određeno znanje i vještine, potiču kreativnost i maštu, omogućavaju pravilan razvoj samopouzdanja i pozitivne slike o sebi. Ljepotom stvaranja i s ciljem uspjeha djeca postižu vrhunske rezultate u svom razvoju. Kroz različite etape Radionice, djeca počinju razumjeti i cijeniti produkt vlastitog rada

Mali kreativci | Author: Mali kreativci Foto: Mali kreativci

Radionice su prilagođene različitom uzrastu i mogućnostima djece, a cilj im je isti – pomoć u pravilnom intelektualnom, estetskom, radnom i kreativnom razvoju. Godišnja radionica odvija se u 3 dobne skupine: od 2 do 4 godine, od 4 do 6 godina i od 6 do 8 godina.

Kreativni engleski radionica je namijenjena je djeci od 4 do 7 godina. Koncipirana je tako da djeca u poticajnom okruženju, uz brzu izmjenu aktivnosti, fizičkih i intelektualnih, upijaju veliki broj novih pojmova. Kroz originalne igre i kreativni izričaj djeca zaokružuju cjelinu naučenog, sve napravljeno nose kući te i na takav način dodatno u memoriju pohranjuju nova znanja.

Radionice se održavaju u jutarnjim i popodnevnim terminima, za sve informacije i prijavu na besplatni ogledni sat potrebno je poslati mail na info@malikreativci.hr ili nazvati na 099 6808 446.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.