Vrtić Igre za djecu 28. studenoga 2020.

“Trolovi: Svjetska turneja”: Za sve koji vole dobru glazbu, ples i blještavilo

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.

Film “Trolovi: Svjetska turneja” je nastavak uspješnice iz 2016. godine. Ako volite pjesmu, ples i puno šljokica, onda će vam ovaj animirani uradak biti baš pomjeri jer obiluje brojnim hitovima. Na žalost, mnogi su otpjevani na hrvatskom jeziku i izgubili su draž koju inače imaju.

U ovom nastavku glavni junaci otkrivaju razne vrste glazbe i nastoje se suprostaviti Rock Trolovima koji žele svu glazbu zatomiti osim Rocka. Kroz film se govori o prihvaćanju različitosti, o glazbi koja spaja, o empatiji i prijateljstvu. Međutim, pojavljuju se i vrlo čudne scene poput one u kojoj se beba Trol rodi iz kose roditelja, te kada Trolovi haluciniraju zbog opojnog Jazza.

Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Za djecu: 6+.

Za roditelje: Zabavni likovi, slapstick gegovi i smiješne doskočice.

Nasilje: Nasilja ima. Vidi se u vidu spaljenih sela.

Zastrašujući prizori: Manjoj djeci bi Rock Trolovi mogli biti pomalo zastrašujući.

Rječnik: Rječnik je primjeren djeci.

Seks: Nema prizora i dijaloga seksualne prirode.

Tempo: Tempo je prilagođen djeci.

Možda te zanima... Treba li pogledati crtane filmove prije djece? Vrtić
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • voxovej

    I started working online in past three months when the corona was at its peak and made a hand some package. I urge every one to try it when the second wave of corona is troubling our lives once again here is a link for information.... https://bit.ly/39JrDqt

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.