Vrtić Igre za djecu 10. veljače 2020.

Malci 2: Kako je Gru postao Gru ovog ljeta u kinima!

1/3
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Isto kao i prvi dio, film obiluje humorom, referencama na popularnu pop kulturu, muzikom, akcijom i ......Malcima

Ovog ljeta, mali žuta bića Malci, vraćaju se u kina! U drugom nastavku pratimo 12-godišnjeg Grua koji je na tragu da postane najveći zlikovac svih vremena, a na tom putu svesrdno mu pomažu mali žuti prijatelji u drugom nastavku Malaca pod nazivom Malci 2: Kako je Gru postao Gru.

 | Author: Promo Foto: Promo

Sredinom 70-tih godina prošlog stoljeća 12-godišnji Gru odrasta u predgrađu i mašta o svojoj zločinačkoj karijeri. Kao veliki ljubitelj superzle supergrupe Evil 6 ima plan kako da im se pridruži. Zajedno sa svojim vjernim Malcima te prinovom, Ottom malcem s zubnom protezom, gradi svoj prvi brlog i završavaju svoj prvi zločinački zadatak. Pristupanje Evil 6 grupi ne prolazi bez problema i Gru ubrzo postaje njihov glavni neprijatelj.

Malci 2: Kako je Gru postao Gru, isto kao i prvi dio, obiluje humorom, referencama na popularnu pop kulturu, muzikom, akcijom i ......Malcima.

 | Author: Promo Foto: Promo

Kreativni tim iz prvog nastavka Malaca ponovno se okupio i na snimanju novog nastavka. Animirani film stiže u srpnju u sinkroniziranoj verziji.

Redatelj: Kyle Balda, Brad Ableson
Scenarij: Brian Lynch, Cinco Paul, 
Producenti: Jean-Luc Florinda, Janet Healy, Latifa Ouaou
Glumci: SINKRONIZIRANO

 | Author: Promo Foto: Promo

Možda te zanima... Oscar 2020: Recenzija nominiranih animiranih dječjih filmova Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.