Vrtić Igre za djecu 18. studenoga 2016.

'Trolovi': Film nakon kojeg će mame izaći pjevušeći, a djeca hihotajući

trolovi
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska donosi preporuke za Kids friendly filmove, ovaj put za popularne Trolove

Film “Trolovi” je animirana komedija sinkronizirana na hrvatski, koju možete pogledati u 2D-u i 3D-u. Ovaj animirani uradak oživljava, odraslima, dobro poznate figurice s kosom u svim mogućim bojama koja prkosi gravitaciji. Kroz bezopasne i zabavne avanture glavni likovi Branch i Poppy nam prenose poruke o prijateljstvu, pomaganju, samopouzdanju i zajedništvu. Jedan pravi film za mame i kćeri popraćen poznatim glazbenim melodijama, mnoštvom šljokica, cvjetića i mašnica. Film nakon kojeg će mame izaći pjevušeći, a djeca hihotajući prisjećajući se trola koji je pokakao kolačiće.

Za djecu: 3+.

Za roditelje: Tu i tamo, na slapstick šale mogu se nasmijati i odrasli.

Nasilje: Nema nasilnih scena, osim povremenog verbalnog nasilja. Kao recimo, kada trol Branch prijeti oblaku da će mu iščupati ruke i išamarati ga s njima.

Zastrašujući prizori: Nema zastrašujućih scena. Jedina koja bi mogla biti malo zastrašujuća manjoj djeci je kada jedan Bergen (veliki, pomalo ružan trol) napadne selo i otme prijatelje od Poppy.

Rječnik: Jezik je primjeren za djecu.

Seks: Nema prizora, niti dijaloga seksualne prirode.

Tempo: Tempo je primjeren i za manju djecu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.