Vrtić Igre za djecu 01. kolovoza 2018.

Rusvaj - sretno mjesto za kreativnu igru, proslave i balet

Foto: Facebook/Rusvaj
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Igraonica 'Rusvaj' nudi sve što trebaju roditelji i djeca: rođendanske proslave, kreativne radionice, čuvanje djece i balet

"Rusvaj" je novotvorena rođendaonica/igraonica na Vrbiku u Zagrebu kojoj je osnovni zadatak da pruži djeci dobru zabavu i znanje. Nudi sve što trebaju roditelji i djeca: rođendanske proslave, kreativne radionice, čuvanje djece i balet.

Ono po čemu je "Rusvaj" različit je to da je sve u igraonici u tepisima, na zidovima su tepisi, ništa nije obojeno, svaki detalj je izveden s tepihom, a u uređenje je uloženo oko 50 000 kuna. Igraonica/čuvaonica radi od ponedjeljka do petka od 8 do 13 sati, a u svojoj ponudi imat će i satove baleta dva puta tjedno, a njih će držati profesionalna balerina koja trenutno pleše u HNK-u. Balet je plesna tehnika koja kod djece predškolske dobi razvija sluh, ritam, snagu, brzinu, spretnost i koordinaciju, plesnost.

 | Author: Facebook/Rusvaj Foto: Facebook/Rusvaj

Možda te zanima... Kako se igra vaše dijete? Ovan je energičan, a Škorpion je mala petarda Vrtić

Novootvorena igraonica “Rusvaj” prostire se na 160 metara kvadratnih, nalazi se u Paromlinskoj 49, ima osigurani parking i kafić u kojem možete pričekati svoje dijete. Djecu možete dovesti na igranje i prepustiti tetama koje će ih voditi kroz igru i sadržaje u igraonici. Siguran boravak vaše djece im na prvom mjestu. S djecom rade animatorice i logoped po potrebi, koji osmišljavaju programe i sadržaje tako da vrijeme provedeno u igraonici bude kvalitetno ispunjeno.

Želite li svom djetetu pripremiti super rođendansku proslavu igraonica "Rusvaj" potrudit će se napraviti sve da se dijete osjeća posebno. Svakom slavljeniku pristupaju individualno te nude veliki izbor društvenih igara, plesa, zabave, disco, face paintinga, kreativnog izražavanja, sportskih aktivnosti.

Sve informacije potražite na web stranici www.rusvaj.hr ili na njihovoj Facebook stranici

 | Author: Promo Foto: Promo

Možda te zanima... Danski odgoj djece: 12 savjeta za sretno igranje Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.