Vrtić Igre za djecu 16. rujna 2018.

Ringe ringe raja: Zabavan i poučan film za cijelu obitelj

Foto: promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove, a ovoga puta na redu je animirani film 'Ringe ringe jaja'

'Ringe ringe raja' je američko-kineski animirani film o gusanu Pengu koji zbog svoje tvrdoglavosti i nesmotrenosti izgubi svoje jato i postane zaštitnik dva mala pačića.

Možda te zanima... Bijeli očnjak djeci prenosi važne životne poruke i uči o ponašanju životinja Školarci

Ovo je zabavan film za cijelu obitelj. Djeca će se nasmijati na scene kada recimo praščići ispuštaju vjetriće za vrijeme vožnje u prikolici ili kada to pačić učini Pengu točno u kljun. Roditelji će se pak moći poistovjetiti sa situacijama kada mali pačić poludi jer nije dobio obrok kada je osjetio glad ili pak kada pokušava probuditi Penga u rano jutro. Kroz film se na simpatičan i zabavan način provlače teme poput zajedništva i brige za mlađe. Također se ukazalo na važnost slušanja starijih zbog njihovog iskustva, ali i da djeca puno toga znaju i razumiju, ponekad i bolje nego odrasli. Film je sinkroniziran na hrvatski, te je primjeren i za manju djecu. Za veću djecu, film može poslužiti za razgovor o obiteljskim vrijednostima i kako se odnositi prema mlađim i starijim osobama.

Za djecu: 4+.

Za roditelje: Dovoljno slapstick gegova i smiješnih doskočica.

Nasilje: Nasilje nije prisutno.

Zastrašujući prizori: Manjoj djeci bi mogao biti zastrašujući mačak koji pokušava uhvatiti pačiće.

Rječnik: Rječnik je primjeren djeci.

Seks: Nema prizora, niti dijaloga seksualne prirode.

Tempo: Tempo je primjeren i manjoj djecu.

djeca, televizija Možda te zanima... Likovi iz crtića djeci su uzori, odgojitelji i prijatelji Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.