Vrtić Igre za djecu 18. srpnja 2017.

Poletite s vrapčićem Richardom u najveću avanturu ovog ljeta

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pogledajte nevjerojatnu zabavnu priču o hrabrosti malog vrapca Richarda koji je slijedio svoje srce i krenuo u najveću pustolovinu svog života, na daleki put u Afriku

Vrapčić Richard, siroče kojeg su od rođenja odgajale rode, vjeruje da je jedan od njih. Ali kad dođe vrijeme za migraciju, njegova obitelj roda mora mu otkriti njegov pravi identitet i ostaviti ga u šumi, jer ne bi preživio putovanje do Afrike. 

 | Author: Promo Foto: Promo

Odlučan u tome da dokaže da on ipak pripada obitelji roda, Richard sam kreće sam na jug, te mu se na putovanju pridružuje ekscentrična sova Olga s izmišljenim prijateljem i Kiki, narcisoidni papagaj, disko-pjevač, ovisnik o glazbi 80-ih. Na ovom epskom putovanju, suočit će se sa brojnim preprekama, poput smrtonosnih šišmiša, golubova koji su ovisnici o internetu i vrana mafijaša. Kad konačno stignu u Afriku, Richard će morati spasiti svog brata rodu iz kandži čudovišnog jazavca. Najmanja roda će morati naučiti da je najveći vrabac kako bi oslobodila svoj pravi potencijal i ponovo se ujedinio sa svojom obitelji.

 | Author: Promo Foto: Promo Ovaj prekrasni animirani crtić, pravo je osvježenje ovog ljeta u kinima. Vrapčić Richard i njegovi prijatelji, tijekom svog putovanja na drugi kraj svijeta naći se u puno smiješnih situacija iz kojih su se vrlo spretno i sretno izvukli.

 

Kako su maleni vrapčić, papagaj koji se boji visine, i sova proputovali pola svijeta otkrijte u svim kinima od 20.7.2017.

Glumci:  Fran Pocrnić, Lucija Barišić, Dražen Bratulić, Goran Vrbanić, Jelena Miholjević,
                   Hrvoje Perc, Davor Kovač, Sandra Hrenar, Danijel Dizdar
Režija: Toby Genkel, Reza Memari
Scenarij: Reza Memari
Glazba: Éric Neveux
Žanr: Animirani
Producent: Sian Bolland
Trajanje: 85 minuta

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.