Vrtić Igre za djecu 14. travnja 2019.

Pogledaj najavu za novi Kralj lavova koji svi željno iščekujemo

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Disney je izbacio novi trailer za remake jednog od najomiljenijih animiranih filmova svih vremena, a fanovi ne mogu dočekati srpanj kad dolazi u kina

U srpnju stiže u kina željno iščekivani remake filma Kralj lavova iz 1994. godine

Koliko se željno iščekuje nova verzija omiljenog animiranog filma "Kralj lavova" najbolje pokazuje činjenica da je službena najava u manje od 24 sata pregledana više od 7 milijuna puta. Naime, Disney je i ranije objavljivao videe kojima najavljuje film, a sada je objavljen i službeni trailer "Kralja lavova", koji u kina stiže u srpnju 2019. godine, 25 godina nakon originala.

Možda te zanima... Od Simbe do Else: 6 filmova koji dolaze u kina sljedeće godine Vrtić

Najava nove verzije Kralja lavova počinje, kao i u originalu, predstavljanjem malenog, budućeg kralja Simbe ostalom životinjskom narodu, kojeg predstavlja majmun Rafiki. U pozadini, njegovu priču najavljuje James Earl Jones, uz prisutnu i dobro poznatu temu iz prvog filma, “Circle of Life”. 

Očekuje se da će film oboriti sve rekorde na kinoblagajnama, a najava filma prikazuje odrastanje Simbe iz usamljenog mladca u vladara životinjskog carstva.

obitelj, crtići, televizija Možda te zanima... Pet kultnih crtića koje morate pokazati svojoj djeci Vrtić

Film će producirati studio Walt Disney Pictures, a redatelj je Jon Favreau. Glas Simbi dat će Donald Glover, Beyoncé Nali, a možda je najbolja vijest to da će James Earl Jones opet biti Mufasa. Muziku i ovaj put radi Elton John koji će za film i preraditi neka svoja najpoznatija djela.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.