Vrtić Igre za djecu 03. ožujka 2019.

Crtić koji djeci pokazuje da su osobe s invaliditetom sposobne za velike stvari

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Film na zabavan način priča dirljivu priču o prijateljstvu, empatiji, samopouzdanju i vjeri u sebe, o prihvaćanju osobama s invaliditetom, te ukazuje da su ravnopravni članovi društva i sposobni za velike stvari

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.

Film “Kako izdresirati zmaja 3” je američki animirani film o prijateljstvu adolescenta Štucka i njegovog zmaja Bezubice. U ovom nastavku Štucko preuzima ogromnu ulogu na sebe. Postaje vladar Berka i bori se protiv lovaca na Zmajeve. Sve to je prikazano kroz zabavne i smiješne situacije koje će nasmijati djecu i njihove roditelje. Scena gdje se Bezubica igra sa Štuckovom umjetnom nogom jedna je od smješnijih. Kroz nju se na duhovit način progovara o prihvaćanju osobama s invaliditetom, te ukazuje da su ravnopravni članovi društva i sposobni za velike stvari.

djeca, televizija Možda te zanima... Likovi iz crtića djeci su uzori, odgojitelji i prijatelji Vrtić

Osim toga, film na zabavan način priča dirljivu priču o prijateljstvu, empatiji, samopouzdanju i vjeri u sebe. Film je namijenjen za cijelu obitelj i u njemu mogu svi uživati bez bojazni od neprimjerenog rječnika ili naselja. Film je sinkroniziran na hrvatski jezik i prikazuje se i u 4DX-u što će svakako pridonijeti potpunijem doživljaju filma. 

Animirana avantura, 104 min

Za djecu: 5+.

Za roditelje: Zabavni likovi, slapstick gegovi i smiješne doskočice.

Nasilje: Nasilja nema.

Zastrašujući prizori: Nema ih.

Rječnik: Rječnik je primjeren djeci.

Seks: Nema prizora, niti dijaloga seksualne prirode.

Tempo: Tempo je prilagođen i mlađoj djeci.

Možda te zanima... Od Simbe do Else: 6 filmova koji dolaze u kina sljedeće godine Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.