Vrtić Igre za djecu 24. svibnja 2024.

Animirani film 'Nerazdvojni': Uči djecu da trebaju sami stvarati svoj put

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.

U kinima igra film koji je djelo scenarista velikog hita „Priča o igračkama”. U ovom filmu glavni junaci su zaboravljene kazališne lutke i jedan izgubljeni plišanac. Iako se radi o dječjem filmu, kroz njega se provlače teme koje su itekako važne za mlade i odrasle. Don koji glumi budalu počinje propitivati smisao svog života. Mora li raditi ono za što je programiran? Može li nekako promijeniti život koji mu se ne sviđa i stvoriti svoju priču po njegovim vlastitim pravilima?

kino Možda te zanima... Kada je vrijeme za prvi kino-izlazak? Vrtić

Osim toga, publici se nastoji ukazati da su oni tvorci svog života i da ih ponekad tuđa uvjerenja i kritike mogu pokolebati i skrenuti s njihovog puta. Da trebaju ostati dosljedni sebi i sami stvarati svoj put, ma koliko se drugima to činilo besmislenim. Film je dobra podloga za razgovor o samopouzdanju i odabiru pravog društva koje će znati cijeniti pojedinca kakav je bez obzira kako se odijeva ili izgleda.

Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Za djecu: 6+.

Za roditelje: Zabavni likovi, slapstick gegovi i smiješne doskočice.

Nasilje: Nasilja nema.

Zastrašujući prizori: Nema zastrašujućih prizora.

Rječnik: Rječnik je primjeren djeci.

Seks: Nema prizora, niti dijaloga seksualne prirode.

Tempo: Tempo je prilagođen i manjoj djeci.

Možda te zanima... Treba li pogledati crtane filmove prije djece? Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.