Školarci Slobodne aktivnosti 05. travnja 2024.

Kung Fu Panda 4: Film koji će zabaviti i male i velike

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.

Najnevjerojatniji majstor kung fua na svijetu, panda Po, ponovo kreće u novu pustolovinu i to u filmu Kung fu panda 4. Kao i u prijašnjim filmovima i ovaj obiluje borbama i demonstracijama borilačkih vještina. Iako film djeluje pomalo ubrzano zbog brojnih tema koje se nastoje obraditi, ipak nudi pouku za djecu.

Važnost suradnje i timskog rada, kako prepoznati svoje talente i kako ih iskoristiti za boljitak svih. Osim toga, kroz brojne zgode i nezgode svima dobro poznatih likova, nastoji se ukazati i na važnost preuzimanja odgovornosti za svoje postupke i prepoznavanje posljedica koje iz njih proizlaze. Iako likovima pomalo nedostaje uvjerljivosti i emotivnosti, djeci će se svidjeti priča koju im i ovaj put pričaju. Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Za djecu: 6+.

Za roditelje: Film će zabaviti i roditelje.

Nasilje: Ima mnoštvo borbi.

Zastrašujući prizori: Nema zastrašujućih prozora.

Rječnik: Rječnik je prilagođen djeci.

Seks: Nema seksualnih aluzija.

Tempo: Prilagođen je djeci.

Možda te zanima... Kada je pravo vrijeme za prvi odlazak u kino? Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.