Vrtić Igre za djecu 24. rujna 2024.

A je to! slikovnica - Nespretni majstori Pat i Mat prvi put na hrvatskom jeziku

Foto: Rockmark.hr
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Prva slikovnica o poznatim nespretnim majstorima Patu i Matu iz serijala “A je to!” objavljena je na hrvatskom jeziku u izdanju Rockmarka pod nazivom "Pat i Mat mijenjaju pločice".

Premijerna je ovo slikovnica na hrvatskom jeziku sa slavnim likovima iz češke animirane serije A je to! (I to je to!) uz koju su odrastale generacije. Prva epizoda emitirana je 1976., a 1989. likovi su dobili imena Pat (u žutoj majici) i Mat (u crvenoj majici), skraćeno od Patlal i Matlal što možemo prevesti kao Nespretni i Trapavi.

Serija "A je to!" postala je hit i prikazivana je u brojnim zemljama, uključujući i Hrvatsku. 

U prvoj slikovnici serijala na hrvatskom jeziku čitatelji će pratiti Pata i Mata kako se (ne)uspješno snalaze u mijenjanju pločica.

"Slikovnica 'Pat i Mat mijenjaju pločice' prava je prilika da nove generacije upoznaju ovu urnebesnu dvojicu i njihov osebujan pristup popravcima, a roditelji da se prisjete kako su uz njih odrasli, poručuju iz Rockmarka. 

Slikovnicu možete kupit na webu Rockmark knjižare.

Možda te zanima... Mama: Odlazak na spavanje je bio kaotičan, a onda smo isprobali ovu rutinu Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.