Školarci 15. srpnja 2024.

Mrzovoljni majmunčić Maks ponovno oduševljava svojim novim zgodama

Foto: promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon uspjeha prve slikovnice objavljene 2023., maleni Maks ponovno osvaja srca djece svojim novim dogodovštinama.

Prošle je godine mrzovoljni majmunčić Maks oduševio mnoge mališane u prvoj objavljenoj slikovnici Mrzovoljni Majmunčić, kad je bio mrzovoljan bez razloga, zbog čega su se mnogi mališani poistovjetili s njim. Ove godine u knjižare su stigle dvije nove slikovnice o ovom nestašnom junaku: Mrzovoljni majmunčić ide na zabavu i Mrzovoljni majmunčić na prespavancu.

Možda te zanima... Za savršen ljetni užitak čitanja – preporučujemo slikovnice i knjige za mlade! Školarci

Mrzovoljni majmunčić ide na zabavu predstavlja nervoznog Maksa. Nervozan je zbog poziva na veliku zabavu jer ne zna plesati. Prijatelji mu pomažu naučiti nekoliko plesnih pokreta, ali kada stigne na zabavu, svi žele plesati s njim, što postane previše za njega. Maks uči kako izraziti svoje prave osjećaje i pomaže prijateljima da učine isto, šaljući važnu poruku o autentičnosti i samopouzdanju.

Mrzovoljni majmunčić na prespavancu priča priču o malenom Maksu koji na prespavancu, uz igre i zabavu, planira ostati budan cijelu noć! No, jedan po jedan, svi ostali zaspu, dok je on odlučan ostati budan. Koliko će izdržati? Ova zabavna priča za laku noć pomaže djeci da se nose s frustracijom kada ne mogu dobiti ono što žele.

Autori Suzanne i Max Lang donose puno smijeha, avantura i važnih životnih lekcija kroz ove predivne priče. Suzanne je poznata po pričama Families, Families, Families! i Hooray for Kids!, dok je Max nagrađivani redatelj crtanih filmova i ilustrator. Njegovi animirani filmovi osvojili su brojna priznanja, uključujući nagradu BAFTA, Međunarodnu nagradu Emmy i dvije nominacije za Oscara.

Pripremite se za nove dogodovštine s Mrzovoljnim majmunčićem koji će oduševiti djecu i roditelje! U izdanju naklade Znanje i prijevodu Marije Perice, svaka od ovih knjiga dostupna je u knjižarama i na web shopu po cijeni od 10,90 eura.

Možda te zanima... Veliki san, mali miš je zbirka igrokaza koji su sjajno sredstvo za rad s djecom u vrtiću ili školi Vrtić

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.