Vrtić 12. rujna 2024.

Znaj, i ti imaš SJAJ! Nova slikovnica Vježbaonice sreće!

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Novi je dan. Na Sretnoj su livadi svi leptirići šareni, prekrasni i spremni za igru. Svi osim jednoga smeđeg, drugačijeg leptira. Međutim, upravo on nosi čaroliju koju i ostali leptirići, ali i ti koji čitaš, tek trebate otkriti.

"Znaj, i ti imaš sjaj!" nova je posebna slikovnica o prijateljstvu, toleranciji, empatiji, ali i o učenju o svijetu oko sebe i u sebi. Priča je to o pronalasku onoga dobroga i lijepoga u svakome od nas. Sigurni smo da će vas osvojiti čarolija ove čarobno ilustrirane priče i da ćete zbog nje zasjati još jačim sjajem.

Ne propustite priliku naručiti slikovnicu tijekom pretprodaje i to po cijeni od 14,90 €(umjesto 17,90 €). Za narudžbu dvije ili više slikovnica, uz popust ostvarujete i BESPLATNU dostavu! Pretprodajna cijena traje do 23.9. 2024. kada kreće isporuka slikovnica.

Vježbaonica sreće poznata je po osnaživanju roditelja, djece i stručnjaka koji rade s djecom. Njihovi proizvodi usmjereni su na razvoj socioemocionalnih vještina i ova slikovnica još je jedan poseban pomagač u izgradnji emocionalno inteligentne djece.

 | Author: Promo Foto: Promo

Link za narudžbe: https://vjezbaonicasrece.hr/proizvod/znaj-i-ti-imas-sjaj/

Posebna ponuda: https://vjezbaonicasrece.hr/proizvod/sjajni-paket/

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.