Vrtić 21. veljače 2024.

Djevojčica mami poklonila ono što je željela kad je bila mala. Rasplakala ju je, naravno

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nitko, ali baš nitko te ne može razveseliti niti rasplakati niti rastužiti niti raspametiti kao – tvoje vlastito dijete. Možemo zamisliti kako je bilo ovoj mami…

Djeca. Ta naša djeca mogu nas dovesti do jednog ili drugog ruba u trenu. Mogu nam priuštiti dramu i izludjeti nas skroz na skroz, a mogu nas rasplakati dublje nego bilo tko drugi, ali nas zato mogu dirnuti u srce bolje i nježnije nego itko drugi na ovom svijetu. A mogu nekad i sve to odjednom, ali ostat ćemo na ovim suzama radosnicama koje diraju srce.

Možda te zanima... Iz Mattela stiže iznenađenje – odsad možeš i kupiti Čudnu Barbie, ne moraš je napraviti Školarci

Jedna je mama, Rachel Azzolini, objavila video u kojem je pokazala koliko ju je njezina djevojčica iznenadila. Svojim je postupkom, kako se to popularno kaže, izliječila dijete u njoj. Naime, Rachel je kao mala jako željela barbiku, popularnu lutku, ali njezina joj obitelj to nije mogla priuštiti. Da, nekoć su Barbie lutke bile poprilično skupe – nisu ni danas jeftine – pa ih mnoge djevojčice nisu mogle imati, ma koliko ih željele.

Tako je mama tu svoju priču iz djetinjstva ispričala svojoj djevojčici Ellie, rekavši joj da se tako voli igrati s njom barbikama, jer ih ona kao mala nije mogla imati. Mnoge će se mame prepoznati u ovom, sigurni smo. Kroz igru s Ellie, mama Rachel je liječila svoju dušu. No, posebno ju je iznenađenje dočekalo za njezin rođendan…

Malena Ellie sjetila se kako je njezina mama silno željela Barbie lutku, pa je u dogovoru s tatom smislila tajni plan – mami će za rođendan pokloniti ono što kao mala nije mogla imati. Kad joj Ellie donese poveliku kutiju s prepoznatljivim natpisom Barbie, mama ne može suspregnuti suze.

No, osim što je to bila želja iz djetinjstva, ovaj je Barbie set bio po još nečem poseban – malenu je Ellie podsjetio baš na nju i mamu.

„Nikad nisi prestara za svoju prvu Barbie,“ glasio je jedan od komentara videa koji je postao viralan, dok je druga mama podijelila svoje iskustvo s poznatim i voljenim lutkama: „Ovo je preslatko! Kad sam bila dijete, imala sam samo 3 barbike. Moja 4-godišnja kći ima ih već 50. Pretpostavljam da nadoknađujem ono što ja nisam mogla imati…“

Možda te zanima... Evo zašto nije baš dobra ideja voditi djecu na film 'Barbie' Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.