Školarci 08. kolovoza 2023.

Iz Mattela stiže iznenađenje – odsad možeš i kupiti Čudnu Barbie, ne moraš je napraviti

Foto: Mattel
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

O filmu Barbie ne prestaje se govoriti, a aspekti o kojima se o njemu govori su brojni. Iz Mattela su čekali pravi trenutak da objave svoju novost, a mnogima će se svidjeti!

Znamo kako izgleda Barbie. Savršena izgleda, savršene odjeće, savršeno našminkana, savršene frizure… Dalo bi se raspravljati o tome zašto je to tako, odnosno koja je poruka ovakve savršene Barbie, ali o tom nekom drugom prilikom.

Sad je tema da je Mattel, tvrtka iz koje nam stižu uvijek slavne Barbike, u prodaju pustila jednu pomalo neobičnu lutku – Čudnu Barbie. Svi koji su gledali film, znaju o kojoj se Barbie radi. Oni koji nisu gledali film, mogu to zamisliti ovako: Čudna Barbie je ona Barbika koja je prošla određeni put, kakav nisu prošle sve druge.

Čudnu Barbie, odnosno Weird Barbie, u filmu glumi Kate McKinnon i ona predstavlja lutku koja nije u kutiji i s kojom se, zapravo, igraju djeca. Upravo tako izgleda i nova lutka: neobično kratke i naizgled nestručno pošišane kose, ofarbanih pramenova, u otkačenoj haljini koja kao da je dorađivana, te uz neizbježan, sasvim poseban makeup.

 | Author: Mattel Foto: Mattel

Ova je lutka zasad tek najavljena i može se naručiti unaprijed, a stići će tek u svibnju iduće godine.

 | Author: Mattel Foto: Mattel

Iako je ružičasta i savršena Barbie koju glumi Margot Robbie uvjerljivo glavni lik zbog kojeg će mnogi i otići u kino, brojni su oni koji su pogledali film i zapravo se poistovjetili s Čudnom Barbie. Čak su i brojni na TikToku i Instagramu podijelili svoje čudne barbike iz djetinjstva – užasnih frizura, bez udova, te s drugim urnebesnim zahvatima.

 | Author: Mattel Foto: Mattel

I sa svima se lijepo i dugo igralo, te su sve voljene!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.