Vrtić 21. studenoga 2023.

Sve što želim za Božić je… nova Barbika koja je slika i prilika Mariah Carey!

Foto: Promo / Mattel
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Barbie lutkica nikad dosta, zar ne? Posebno kad su to neke posebne, kao što je ova – Mariah Carey! Možda neće biti idealan poklon za neke male, još neupoznate s repertoarom, ali stariji bi se obožavatelji mogli oduševiti.

Ako netko utjelovljuje Božić i božićni duh, onako glavom i stasom – a da uistinu i postoji, onda je to zasigurno Mariah Carey. Može li Božić uopće početi, doći i proći bez njezina glasa i stihova „All I Want For Christmas“? Teško. Jer Božić počinje onda kad na radiju prvi put čuješ baš te poznate taktove. Možemo se boriti protiv tog, ali… to je jednostavno tako.

Možda te zanima... Mariah Carey s blizancima predstavila božićnu kolekciju odjeće koju je pomogla dizajnirati Roditelji

E, pa ovog Božića idemo još koji level up. Barbika u liku Mariah Carey. Da, Mariah je dobila svoju lutku, i to ovu slavnu. U vrlo prepoznatljivoj dugoj, crvenoj haljini posutoj šljokicama, s dugom, raskošnom kosom i stasa koji se ne razlikuje puno od klasične Barbie lutke, zato što ni Mariahina linija nije puno drukčija. Uglavnom, samo nekoliko tjedana nakon što je Mariah iskočila iz ledenog bloka, već prema tradiciji, i najavila božićnu sezonu, stiže Barbie Mariah.

Mattel je objavio da je njihova najnovija lutka u kolekciji Holiday Celebration stigla i to je sve što obožavatelji Barbie i Mariah Carey žele za Božić. Lutka je službeno puštena u prodaju i, kao i većina posebnih izdanja Barbie, prodaje se za 75 dolara u Mattelu.

"Ovo je san koji se sanja jednom u životu - imati vlastitu Barbie", rekla je Carey u izjavi. “Kad bih se mogla vratiti u prošlost i reći sebi kao djevojčici da će jednog dana napraviti Barbie po njoj, mislim da bi poludjela! Nadam se da će svi kolekcionari i obožavatelji posvuda uživati ​​u blagdanima i nadam se da će Mariah Barbie biti prekrasan dodatak tome!”

 | Author: Promo / Mattel Foto: Promo / Mattel

Dakle, da, vrijeme je! Mariah Carey jedna je od najboljih solo umjetnica svih vremena, a Mattel je na ovaj način odao počast ovoj pjevačici, koja piše tekstove, a ujedno je i glumica koja je bila na vrhu ljestvice poprilično dugo.

Osim uočljive i predivne haljine s dubokim prorezom koji pokazuje duge noge, lutka na sebi ima odgovarajuće crvene cipele s visokim potpeticama i srebrnim dodatcima, a tu su i viseće naušnice i, naravno, prsten s leptirom. Pravi će obožavatelji, ali i oni drugi, znati da je to stajling kakav je Mariah nosila u glazbenom spotu "All I Want For Christmas". Iako je priznala da su malo smanjili duboki izrez…

"Ne bi dopustili da 'V' izrez na haljini bude tako nisko kao što je u videu", rekla je za časopis People. "Razumijem jer je praznik i sve ostalo. Ali ja sam rekla, 'Oh, Barbie, vrlo skromno'."

I da, naravno da lutka dolazi s mikrofonom, dok prozirna kutija ima zimsku zemlju čuda kao pozadinu.

 | Author: Promo / Mattel Foto: Promo / Mattel

Za časopis People Mariah je otkrila i još nešto važno, zbog čega joj ova Barbie puno znači. "Kao djevojčica nisam imala puno igračaka ili stvari", rekla je pjevačica koja je odrastala u Bronxu. "Jedina stvar koju sam stvarno željela bila je Superzvijezda Barbie. Kad sam tek počela raditi s ljudima u Barbie, poslali su mi hrpu Barbika Superstara i bilo je jako slatko.

Mariah se ostvario san i njezina božićna želja, sigurni smo. A sigurni smo da bi ta želja mogla pasti na pamet mnogim djevojčicama ovog Božića – da jednog dana imaju svoju lutku…

Možda te zanima... Iz Mattela stiže iznenađenje – odsad možeš i kupiti Čudnu Barbie, ne moraš je napraviti Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.