Vrtić Dijete u vrtiću 08. lipnja 2018.

Mama, čitaj polako i lijepo kao što nam čita naša teta Arijela

Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Teta pričalica je teta koja priča i čita najbolje i najljepše priče. Pročitajte priču o Arijeli Bajkin, finalistici u kategoriji Naj teta pričalica i glasujte za svog favorita!

Kako bismo zahvalili našim odgajateljima u vrtiću na svemu što rade za našu djecu, ali i olakšali im posao barem malo, Pampers Pants i Klokanica odlučili su organizirati natječaj u kojem smo vam dali priliku da prijavite svoju i djetetovu naj tetu iz vrtića i pokažete da je vaša teta NAJ teta! Pozvali smo vas da opišete najbolju odgojiteljicu ili odgajatelja, i na temelju vaše priče izabrali smo po tri finalista u tri kategorije: teta kreativka, teta pričalica, teta treći roditelj.

Možda te zanima... Počelo glasovanje: Odaberite Naj tetu iz vrtića! Vrtić

Teta pričalica je teta koja priča i čita najbolje i najljepše priče. Zbog nje naši mališani dolaze iz vrtića i oduševljeno nam prepričavaju te čarobne priče zbog kojih putuju beskrajnim svemirom mašte, zbog kojih uče razmišljati, preispitivati i zbog kojih je svaki odlazak u vrtić najuzbudljivija avantura.

Pročitajte priču o finalistici u kategoriji Naj teta pričalica i pomozite nam da odaberemo "NAJ tetu - teta pričalica".

Za tetu Arijelu glasujte klikom na Like!

Arijela Bajkin

Dječji vrtić "Duga", Umag

Priča kojom je nominirana: 

Prije godinu i pol dana, dok smo ležale u krevetu i dok sam čitala priču za laku noć, moja mala djevojčica me zaustavila i tiho mi šapnula u uho: "Mama molim te čitaj polako i lijepo kao što nam čita naša teta Arijela svaki dan u vrtiću prije spavanja!" Do tog dana nisam ni znala da teta Arijela im svakodnevno čita po nekoliko zanimljivih i čarobnih priča, da se mališani uspavljuju uz najljepše priče i zahvaljujući njoj putuju beskrajnim svemirom mašte, razvijajući u potpunosti svoju kreativnost.

Naša curica je radi toga zavoljela knjige, naučila je sama smišljati nove uzbudljive priče, te s pet godina želi što prije naučiti slova kako bi mogla i ona što prije čitati priče i pisati ih. Teta Arijela je napravila tako puno... jako sam joj zahvalna... a vjerujem da će i sva dječica u njenoj grupi jednoga dana kada odrastu sjećati se divne tete pričalice zahvaljujući kojoj su zavoljeli priče.

Što o svojim pričama kaže teta Arijela?

"Čim sam počela raditi nekako mi je bilo prirodno da djeci svaki dan prije spavanja pročitam priču. Meni je to nekako došlo spontano. Djeca donose od kuće knjige koje jako vole ili koje su dobili za Božić da i njih pročitamo. Imamo taj ritual prije spavanja. Malo sam se iznenadila zbog nominacije", ispričala je 30-godišnja Arijela za Klokanicu.

 

 | Author: Promo Foto: Promo Kada bebe počnu hodati trebaju pelene koje će sačuvati kožu suhom, ali i ostaviti slobodu pokreta. Nove pelene-gaćice Pampers Pants stvorene su za to i omogućavaju do 12 sati suhoće u pelenama-gaćicama koje se mijenjaju s lakoćom.

Sponsored by Pampers Pants

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.