Vrtić Dijete u vrtiću 17. travnja 2019.

DV Kockica: Djeca se smrzavala zbog prozora punih rupa

Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pročitaj priče s kojima je nominirano deset finalista i glasuj za vrtiće koji će osvojiti 50 000, 30 000 i 20 000 kuna

Početkom ožujka krenuo je veliki nagradni natječaj Pampersa i dm-a u suradnji s missMAMA pod imenom Digni prstić za svoj vrtić. Također, svakom kupnjom paketa Pampersovih pelena u dm-u do 30. travnja doniraš po 2 kune za nagradni fond i doprinosiš prikupljanju 100.000 kn koje ćemo raspodijeliti između tri vrtića. 

Među više od 850 prijava, odabrali smo deset finalista među kojima možeš glasovati za svog favorita i razveseliti djecu. Glasovanje traje od 9. do 30. travnja, a čitatelji će glasovima izabrati tri najbolje priče. Vrtić s najviše glasova dobit će 50.000 kn, drugoplasirani vrtić će dobiti 30.000 kn, a trećeplasirani 20.000 kn. 

Glasuj za DV Kockica!

Priča s kojom je nominiran DV Kockica, Osijek:

DV Kockica je vrtić koji nije renoviran od svog otvorenja, budući da se nalazi udaljenije od centra grada, naš gradonačelnik nema interesa uložiti u njega, mi roditelji sami renoviramo. Prošli tjedan smo suprug i ja donirali prozor jer su se djeca smrzavala cijelu zimu, budući da su prozori imali rupe i puhalo je kroz njih na sve strane. Također djeca nemaju ono osnovno, od lopti, igrališta, slikovnica, potreba za proširenjem je ogromna no grad ne reagira iako su i peticije pisane, ali ništa.

Dokaz potrebe za većim kapacitetom je samo u našoj ulici, koja trenutno broji više od 50 djece. Stoga mislim da bi našem vrtiću uistinu bilo neophodno da dobije 50 000 kn!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.