Vrtić 22. prosinca 2023.

Ako trebaš dokaz da čak ni Tiha noć s djecom nije tiha, nema boljeg od ovog

Foto: tiktok
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

S djecom nema mira i tišine gotovo nikad i to znaju svi roditelji. Osim kad zaspu, i to samo na neko određeno vrijeme. Ni blagdani nisu iznimka, a ovom dokazu za to ćeš se sigurno nasmijati.

Jedna pjesma kaže: „to je vrijeme ljubavi i MIRA“. Druga, ona tradicionalna kaže: „Tiha noć…“. I sve je to divno, ali to jednostavno ne vrijedi za roditelje s djecom. Blagdani su divno vrijeme koje možemo provesti s obitelji, vrijeme kad smo zajedno i ušuškani pod dekicom, gledamo filmove, šećemo, idemo na izlete, u posjete i sve je to prekrasno. Ali blagdani za roditelje nisu baš često tihi niti mirni.

@gabecseven Silent night#stillmakesmelaugh#singinghisheartout#2yearsold ♬ original sound - Michelle Weiss Trusl

Ne treba ta tvrdnja neke posebne dokaze, ali ako trebaš dokaz – opipljiv, odnosno „čujan“ – onda mislim da je ovo taj dokaz!

Znaš ono kako na dječjim koncertima ili priredbama uvijek ima ono jedno dijete koje je drukčije, koje odskače, koje ima neku svoju koreografiju, koje je oduševljeno više nego svi ostali zajedno, koje ne zna tekst, pa ispituje, koje mora na wc… i slično. E, pa na jednoj božićnoj priredbi jedan je dječak u potpunosti promijenio atmosferu u dvorani. Kao i smisao vjerojatno najpoznatije božićne pjesme.

Michelle Weiss Trusl, @gabecseven na TikTok-u, objavila je video s božićne priredbe svog sina koji je doslovno iz sveg srca i iz sveg glasa pjevao „Tiha noć“, naglašavajući svaku riječ. Osim što je samo po sebi simpatično i smiješno, dodatnu dozu smijeha sigurno priskrbi time što pjeva TIHA noć. Derući se.

No, mališa je potpuno uživljen u svoju izvedbu i sasvim siguran u sebe! Eh, kad bismo svi bili kao on!

I komentari su očekivano bili urnebesni kao i video:

“Najglasnija tiha noć koju sam ikad čuo.”

“Bojim se da to nije bila tiha noć.”

“SVE JE MIRNOOOOOO.”

“Je li već prošla tiha noć?”

“Nije to bila tiha noć, i stvarno nije sve bilo mirno.”

Mama je naknadno objavila još jedan dio priredbe, gdje mališan pjeva pjesmu Away in Manger i djeluje kao da je on sam sebi dostatan. Svi drugi kao da su odustali, ali ne i on. On je definitivno zvijezda i možda budući frontmen nekog benda.

@gabecseven Away In a Manger#outofthemouthsofbabes ♬ original sound - Michelle Weiss Trusl

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.