Roditelji 07. prosinca 2023.

Ono kad ti baka iz čiste ljubavi „smjesti“ pa se uplete policija, onda ti video postane viralan

Foto: TikTok snimka zaslona
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Bake vole svoju unučad jednom posebnom ljubavlju, jednom ljubavlju koja je spremna na sve… A nekad pomalo kao da nisu u doticaju s modernim vremenima…

Svako dijete koje je imalo sreće imati bake (i djedove, naravno) u svom životu dugo vremena, zna kakva je to sreća. One su kao mame – tople i pune ljubavi, spremne u svakom trenutku nahraniti te (i opet u sljedećem trenutku), zagrliti, ubaciti bombon u džep… A opet, daleko su opuštenije od mama jer su često u mirovini, nemaju previše stresa u svom životu i svjesne su da im je preostalo jedino uživati u životu i veseliti se svojoj unučadi. I dale bi im sve!

Možda te zanima... Dokazano je: Bake i djedovi koji čuvaju svoje unuke žive dulje Roditelji

No, činjenica je da su bake ipak, ma koliko se trudile modernizirati i prihvatiti sve te internete i mobitele, živjele u nekom drugom dobu, nekim drugim vremenima i da nije baš sve kao prije… Žive one i sad, punim plućima sigurno, ali nekad nisu baš potpuno u toku sa svim izazovima modernog svijeta.

To je jako dobro na svojoj koži naučio jedan mladi Amerikanac, glumac u usponu, Brett Gaffney. Naime, on je iz ljubavi i poštovanja prema svojoj baki koju neizmjerno voli umalo – uhićen. I to sve zbog poklona iznenađenja koji mu je pripremila njegova baka.

Naime, kad je nedavno bio u posjeti svojoj baki, ona mu je na odlasku dala kovčeg za koji je rekla da je poseban poklon za njega, ali da ne smije odmah saznati što je to. Brett je dobio uputu, naime, da kovčeg otvori tek kad stigne doma u Kaliforniju. To je bio malo preuranjeni božićni poklon, pa je Brett odlučio da neće prekršiti obećanje i otvoriti kovčeg koji je bio poprilično težak.

No, problem je nastao kad je stigao u zrakoplovnu luku gdje je, očekivano, morao proći kroz određene mjere osiguranja. Kad su ga službenici za sigurnost u zračnoj luci pitali, također očekivano, što je u kovčegu, on je morao odgovoriti da – ne zna. Pomalo sumnjivo, zar ne? Objasnio je da je riječ o iznenađenju i da stvarno ne zna, a oni su ga pitali kako to misli: „Nosite kovčeg, a ne znate što je u njemu?!“

Kad je uređaj za rendgensko snimanje pokazao unutrašnjost kovčega, službenici su na kraju otvorili kovčeg, a unutra je bila: starinski pisaći stroj!

@brett.gaffney Airport Security said this is the second one they have seen today! #brettgaffneyforever #holidaytravel ♬ original sound - brett.gaffney

Nesporazum sa službenicima nije predugo trajao, a Brett se izvukao bez ikakvih kazni – budući da ih niti ne zaslužuje, ali priča je zapravo genijalna! Činjenica da je pod svaku cijenu poštovao bakinu želju i nije otvorio kovčeg, iako je znao da bi možda mogao imati problema na ulasku u zračnu luku, je tako divna, da je mogla biti dio nekog božićnog filma.

Njegovi pratitelji i svi oni do kojih je stigao njegov video, bili su oduševljeni njegovom pričom, kao i poklonom. Iako se Brett u videu pitao zašto bi mu baka dala takvo nešto, te je li on Tom Hanks (koji je poznat po svojoj sklonosti pisaćim strojevima) i što da sad napravi – ode u park i napiše cijeli roman na pisaćem stroju, implicirajući da zapravo ne zna što bi s tim poklonom, u kasnijim je videima ipak otkrio drukčiji rasplet događaja.

Naime, Brett je napisao da se zapravo jako zbližio sa svojim pisaćim strojem i da ga rado koristi. Priznao je da ga tipkanje na njemu smiruje. „Ostario sam, samo želim biti kod kuće i tipkati,“ našalio se Brett.

Dakle, možemo se mi zezati i šaliti na bakin račun, ali baka voli i baka – zna.

Možda te zanima... Istraživanje objašnjava zašto bake vole unuke više od vlastite djece? Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.