Trudnoća Trudnica 26. srpnja 2019.

Poznata pjevačica čeka svoje prvo dijete u 45. godini

Foto: Instagram/natalie_imbruglia
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pjevačica Natalie Imbruglia otkrila je da čeka svoje prvo dijete koje je začela potpomognutom oplodnjom uz pomoć donatora sperma

Australska pjevačica Natalie Imbruglia na Instagramu je objavila sretnu vijest da čeka svoje prvo dijete. 

"Ne, nisam progutala lubenicu. Moje prvo dijete stiže ove jeseni. Za vas koji me poznajete, znate da sam ovo željela jako dugo i blagoslovljena sam što sam uspjela pomoću klinike za plodnost i donatora sperme. Detalje neću otkrivati, ali moram vam reći da sam zbog nove avanture jako uzbuđena", rekla je pjevačica. 

Možda te zanima... Slavna glumica trudna: 'Vjerujte da ni meni nije bilo lako' Trudnoća
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m very happy to announce that I have just signed a record deal with BMG!! What an AMAZING team. I have been busy writing for the past year and a half and can’t wait to share these new songs with you all!!!! And as you can see from the pic.. there is another announcement... (no I haven’t swallowed a watermelon). I’m expecting my first child this Autumn. For those of you that know me, this has been something I have wanted for a very long time and I’m blessed that this is possible with the help of IVF and a sperm donor-I won’t be saying anything more on that publicly. I’m so excited about this next adventure... a new album and I’m going to be a mum! 🎶🤰🏻🎉😍❤️✨

A post shared by natalie_imbruglia (@natalie_imbruglia) on

Pjevačica je pet godina bila u braku s glazbenikom Danielom Johnsom prije nego su se razveli 2008. Prije dvije godine objavila je da je u vezi s Mattom Fieldom, ali par nije viđen zajedno od prošlog ljeta pa se vjeruje da je Natalie trenutno solo. 

Možda te zanima... Što trebaš znati o neplodnosti u 20-ima, 30-ima i 40-ima Trudnoća
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.