Roditelji Sretna mama 14. veljače 2019.

Heidi Klum očekuje peto dijete u 46-oj?

Foto: Press Association/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Iako par nije ni potvrdio niti negirao informaciju, obožavatelji na društvenim mrežama već razmišljaju o spolu djeteta, ali i smišljaju imena za novu holivudsku bebu

Bivša njemačka manekenka i supermodel Heidi Klum (46)koja se za Badnjak zaručila za 17 godina mlađeg glazbenika Toma Kaulitza, sada je navodno trudna. Ako se nagađanja potvrde, Heidi će to biti peto dijete, ali prvo s Kaulitzom. 

O dolasku prinove izlanuo se njemački dizajner Wolfgang Joop koji je s Heidi u žiriju showa 'Germany's Next Top Model', a iako par nije ni potvrdio niti negirao informaciju, fanovi na društvenim mrežama već razmišljaju o spolu djeteta i smišljaju imena. 

Možda te zanima... 14 godina čekanja: 55-godišnja glumica rodila peto dijete Trudnoća

"Ajme pa to je divna vijest! Drago mi je što je tako, napokon da se i ti udebljaš. Ne možeš tako izgledati, a bližiš se 50. rođendanu. Priželjkujem ti djevojčicu, da žene zavladaju", bio je samo jedan od komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Working from home today ❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Par se, kako kažu, ne obazire na razliku u godinama i ne propituju svoju vezu zbog toga.

"Moj dečko je puno godina mlađi od mene, ali nije me briga. Mislim da morate samo živjeti sretan život i ne brinuti o tome što ljudi misle, jer će vam briga stvoriti samo nepotrebne bore", izjavila je Heidi prije nego što je Kaulitzu rekla sudbonosno 'da'. 

Možda te zanima... 'Biti majka s 20 i s 42 godine za mene je potpuno drugačije iskustvo' Roditelji

Model je do 2002. godine bila je u braku s glumcem Ricom Pipinom, a do 2014. s britanskim glazbenikom Sealom (55) s kojim ima troje djece - sinove Henryja (13) i Johana (12) te kćer Lou (9). 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.