Trudnoća Porođaj 24. rujna 2020.

Rodila u avionu, a beba će doživotno besplatno putovati u München

Foto: Twitter/EGYPTAIR
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kada je čuo da se beba rađa u avionu, kapetan zrakoplova krenuo je prema najbližoj zračnoj luci u Münchenu, no beba je ipak bila brža te sigurno došla na svijet

Majka Hayam Nasr Nagi Daaban iz Jemena letjela je iz Kaira u London zrakoplovom EgyptAir MS777. Usred leta započeo je prijevremeni porod. 

Kapetan zrakoplova preusmjerio je avion prema zračnoj luci u Münchenu, no beba je ipak bila brža te sigurno došla na svijet na putu do njemačke zračne luke. Bebu je porodio liječnik koji je bio putnik u avionu. 

Oduševljeni dobrim vijestima i sigurnim rođenjem djeteta, aviokompanija je vijest brzo podijelila na Twitteru s porukom da dijete ima pravo na besplatne letove s njima. Međutim, brzo su ispravili prvu objavu te naglasili da se besplatni letovi odnose samo na one u München.

Nije prvi put da je tek rođena beba dobila ovakav dar. Aviokompanija Jet Airways isti poklon osigurala je 2017. godine dječaku koji se rodio tijekom leta.

U lipnju je na svijet stigla i djevojčica tijekom leta avionom Emiratesa, a roditelji su joj dali ime Sky.

saw jet star Možda te zanima... Beba rođena u avionu dobila ime po zrakoplovnoj kompaniji Trudnoća
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.