Trudnoća Trudnica 24. listopada 2018.

Janica potvrdila da čeka prvo dijete

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Da je Janica Kostelić trudna, počelo se šuškati još prije par tjedana kada je bivša sportašica počela odijevati šire majice za posao

Naša najveća sportašica i velika sportska heroina, 36-godišnja Janica Kostelić potvrdila je da očekuje svoje prvo dijete. "Jako se veselim što će nam u obitelj Kostelić doći još jedan dečko", izjavila je Janica za Story i tako potvrdila nagađanja o trudnoći o kojima se počelo šuškati prije nekoliko tjedana kada je počela oblačiti šire majice za posao.

elin ivica kostelić Možda te zanima... Elin Kostelić: 'Ja čuvam djecu, a Ivica donosi lovu' Roditelji

Najbolja skijašica svijeta u povijesti danas radi kao državna tajnica Središnjeg državnog ureda za sport rodit će početkom sljedeće godine.

"Naravno, ostajem na svojoj funkciji, a poslove ću obavljati onoliko koliko mi nove okolnosti budu dozvoljavale", dalje je Janica rekla za Story. Kao i sve ove godine, privatnost želi sačuvati, kako kaže, daleko od očiju javnosti. Da će treći put postati djed, potvrdio je za 24 sata njezin 80-godišnji otac Ante Kostelić koji se sa suprugom Maricom silno veseli dolasku unuka.

Janica Kostelić je najuspješnija skijašica u povijesti Zimskih olimpijskih igara, osvojila je četiri olimpijske zlatne medalje i dvije srebrne te je osvojila tri Svjetska kupa. 

Možda te zanima... Video: Super tata Ivica Kostelić na sinčićevom biciklu nasmijao društvene mreže Roditelji

 

 | Author: Patrik Macek/PIXSELL Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Možda te zanima... Poznati domaći roditelji otkrivaju kako odgajaju djecu Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.