Trudnoća Liječenje neplodnosti 09. travnja 2022.

Objava trudnoće nakon godina borbe i molitve za dijete

Foto: Facebook Lauren Walker
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Fotografija sreće slavi blizanačku trudnoću mame Lauren nakon dugogodišnje borbe

Lauren i Garyt Walker molili su se za dijete 953 dana. Tako su prošle 2 godine, 1 tjedan, 2 dana, 22 sata, 6 minuta i 39 sekundi. U to putovanje bile su uključene 452. igle, tisuće suza, jedna operacija, dva IVF-a ciklusa i tri neuspjela transfera. 

Nakon duge borbe, sretni roditelji saznali su da očekuju blizance. Lauren je opisala kako se osjećala dok je pripremala stvari za ovu fotografiju.

"Sjela sam, pogledala sve i počela plakati. Ne zbog toga što sam bila tužna niti zbog što je sve ovo bilo potrebno da dođem do ovog trenutka, već zato što je tako izgledao moj svijet, to su prošle dvije i pol godine mog života. Svaka ova igla predstavlja planove, nadu i strah. Svaka je drugačiji dan, drugačiji put i drugačiji osjećaj", opisala je Lauren.

ivf beba Možda te zanima... Beba okružena špricama dirnula je sve koji su se borili za svoje dijete Trudnoća

U dugačkoj objavi, Lauren je ispričala njihov put do trudnoće, kako je ta dugogodišnja borba utjecala na njih i kako se osjeća sada kada je trudna. 

"Mislim. USPJELA SAM. Sada sam jača. Nije me slomilo. Nagrada nisu blizanci. Nagrada je nova vjera koju sam otkrila. Blizanci su DAR. Nisam znala da sam sposobna za takvu snagu i borbu", dodala je.

Tihana Kunštek Možda te zanima... Nakon 10 godina i 25 potpomognutih oplodnji, rođen je moj dječak ispod duge Roditelji

Lauren zna da je sada došlo pravo vrijeme za roditeljstvo, želi dati nadu svima koji se još uvijek bore, a i objasnila je kako osjeća svoju vjeru u Boga. "Da je tada odgovorio na naše molitve, mi danas ne bismo čekali ova dva anđela. Oni bi bili drugačija djeca i mi bi imali drugačiji život. On je odlučio da NJIH čekamo. Ali kad ih budemo držali u naručju i ljubili njihove nosiće, svi NJEGOVI planovi i svi naši snovi će se ostvariti", dodala je.

Možda te zanima... Najgore i najbolje riječi koje su nam ljudi rekli nakon gubitka bebe Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.