Trudnoća Trudnica 20. srpnja 2018.

Stiže još jedna domaća celebrity beba: 'Troje nas je'

Foto: Instagram/anita__dujic
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Preslatkom objavom na društvenoj mreži, Anita Dujić objavila je da očekuje svoje prvo dijete s dečkom Duncanom Broadfootom

Bivša Miss turizma, 33-godišnja Anita Dujić, dekoraterka seta i dizajnerica, objavila je na društvenoj mreži sretnu vijest iz koje se može shvatiti da očekuje dijete s dečkom Duncanom Broadfootom s kojim inače živi u Londonu. 

Možda te zanima... Koje zvijezde očekuju prinovu u 2018. godini? Trudnoća
 

A post shared by Anita Dujic (@anita__dujic) on

"Jedno jutro u Puli", napisala je Anita i 'hashtagovima' otkrila da je trudna, odnosno da ih je troje na fotografiji i da je 'sretna do neba'! "Napokon prolaze mučnine. Neizmjerno smo sretni i uzbuđeni", rekla je u 13. tjednu trudnoće za časopis Story. 

 

Jedno jutro u Puli...🖤 #thethreeofus #happinessoverload #6monthstogo #tb

A post shared by Anita Dujic (@anita__dujic) on

Početkom godine otputovala je u London kako bi radila na novom filmskom projektu, no u isto vrijeme joj se poklopilo da neće više morati održavati vezu na daljinu sa Škotom. Par se upoznao prošlo ljeto na otoku Visu kad su oboje radili na filmu 'Mamma Mia 2'. Ona je bila scenografkinja i dekoraterka seta, a on je bio zadužen za lokacije snimanja, piše 24sata.

Možda te zanima... Nevena Rendeli opet je trudna: Treće dijete stiže u prosincu Roditelji
 

A post shared by Anita Dujic (@anita__dujic) on

Bivša misica i manekenka ima svoj brend nakita, a radi i na setovima domaćih serija. Nakon što se 2015. razvela od scenografa Ivana Veljače, bila je u vezi s glumcem Ivanom Hercegom, no prekinuli su nakon prve godišnjice.

Možda te zanima... Poznati domaći roditelji otkrivaju kako odgajaju djecu Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.