Trudnoća Trudnica 09. kolovoza 2017.

Dirljive fotografije trudnice s preminulim suprugom

Foto: Facebook/ShannaLoganPhotography
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon što je njezin voljeni suprug tragično poginuo, buduća mama odlučila ga je uključiti u trudničke fotografije, a rezultat su dirljive i prekrasne uspomene

Kad su Amanda i Jesse Snyder saznali da će postati roditelji, bili su presretni. Tijekom prvih mjeseci, Jesse je bio uz suprugu svaki trenutak. "Bio je sa mnom na svakom pregledu, bio je uz mene kroz sve mučnine, brinuo se za mene kad sam bila prilijepljena za zahodsku školjku i kad nisam mogla ustati iz kreveta, radio je sve što je mogao kako bi pokazao svoju ljubav", rekla je Amanda. 

Jesse je nedavno poginuo u tragičnoj nesreći, ostavivši svoju trudnu suprugu i njihovog nerođenog sina. Kad je došlo vrijeme za snimanje prethodno dogovorenih trudničkih fotografija, Amanda je odlučila uključiti svog preminulog supruga. 

"Izgubila sam tako puno i sve što mi je ostalo bile su uspomene i stare fotografije koje sam mogla gledati. I znala sam da bih još više bila slomljena da nisam imala naše zajedničke fotografije koje toliko volim."

obiteljski portret Možda te zanima... Obiteljski portret koji slama srce Trudnoća

Stoga je buduća mama zamolila fotografkinju Susan Logan da pomoću Photoshopa uključi i njezinog supruga u fotografije. Tijekom snimanja, fotografkinja je pitala Amandu da joj ispriča o suprugu i njihovom sinu, Jamesonu. "Kada se otvorila, mogla sam osjetiti kroz što prolazi: patnju, gubitak, ali i sreću zbog bebe kojoj će uskoro poželjeti dobrodošlicu na ovaj svijet", rekla je fotografkinja Susan. 

Iako fotografkinja nikad prije nije fotošopirala preminulu osobu u fotografiju, vidjela je da drugi fotografi to rade. Iskoristila je Jessejeve posljednje fotografije snimljene par mjeseci prije nego je poginuo, kako bi ga 'oživjela' kroz Amandinu viziju. Kad je vidjela fotografije, Amandu su preplavile emocije i počela je plakati: "Ove fotografije pokazuju ljubav koju gajim prema svom suprugu i koliko mi nedostaje moj najbolji prijatelj i moja srodna duša. Možda ga neću više imati uz sebe u fizičkom obliku, ali čvrsto sam uvjerena da je ovdje svojim duhom, što je upravo ono što ove fotografije za mene i predstavljaju."

Mama i dijete Možda te zanima... Kako sam se pred kćerima (ne)uspješno nosila s tugom Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.