Trudnoća Trudnica 16. rujna 2018.

Čarobna trudnoća, porod i majčinstvo - riješite se brige, strahova ili nedoumica

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Tri stručnjakinje, svaka u svom području, i same majke govorit će o majčinstvu na radionici 'Čarobna trudnoća, porod i majčinstvo'. Jelena je učiteljica pokreta, Sanja je doula, a Iva je certificirana edukatorica međunarodno priznatog programa The Happiest Baby

Nakon već pet popunjenih radionica "Čarobna trudnoća, porod i majčinstvo" i mnogih upita za sljedeće, nova radionica održat će se 19.9. 2018. od 11 do 13.30 sati s pauzom za kavu, čaj i kolačiće, na adresi Vježbaonica, boutique movement studio, Jarun 22 u Zagrebu.

Trebate li doći? 

Ako zbog bolova u leđima (koljenima, zglobovima...) ne možete zaspati čak i kada dijete spava. Ako vas je strah porođaja jer ste čule strašne priče iz rodilišta. Ili ako želite saznati kako poviti novorođenče kako bi izbjegli ili mu olakšali kolike. I još puno, puno vrijednih i potrebnih informacija o vježbanju za vrijeme trudnoće, o fazama poroda i baby handlingu, saznajte od tri stručnjakinje i majke koje su odlučile svoje svekoliko znanje sažeti i staviti ga vama u službu. 

Možda te zanima... Znanstvenici razbili tri popularna mita o rađanju Trudnoća

Kome je radionica namijenjena?

Svim majkama i budućim majkama koje imaju bilo kakvu brigu, strah ili nedoumicu u vezi trudnoće, poroda i perioda iza poroda bilo da se radi o prvom ili svakom sljedećem djetetu. Znamo da dobra informacija može značajno pomoći bez obzira koja je trudnoća u pitanju. Za vas smo kreirali radionicu koja će odgovoriti na sva vaša pitanja i eliminirati sve vaše strahove. Radionicu koja će iz vas izvući ono najjače i najbolje kako biste bili najbolji mogući roditelji. Za sebe, za dijete, za cijelu obitelj. 

Tri stručnjakinje, svaka u svom području, i same majke govorit će svaka o svojoj temi. Jelena, učiteljica pokreta će otkloniti sve bolove i pripremiti vas fizički za bezbolnu trudnoću i (gotovo) bezbolan porod. 

Možda te zanima... 6 porođajnih briga i strahova kojih se trudnice trebaju riješiti Trudnoća

Sanja, doula otkrit će vam načine da se pripremite za sami porod i ono što slijedi iza toga. Kako pripremiti partnera koji želi sudjelovati da bude na dobrobit, a ne smetnja, te najzanimljivije, iz prve ruke ćete čuti neutralno i stručno iskustvo o gotovo svakom rodilištu u Hrvatskoj. 

Iva Brčić će na svoj divni, stručni način poučiti roditelje kako smiriti dijete kada ima kolike u samo nekoliko minuta, kako osigurati više vremena za sebe, te kako odgojiti sretno dijete što smo sigurni da svi želite! Ova radionica je PARTNER FRIENDLY stoga dovedite i svoje partnere, oboje ćete naučiti puno vrijednih stvari, te kao prava obitelj poticati jedno drugo da ih koristite i rastete kroz ovaj predivan period!

Možda te zanima... 'Ženama treba omogućiti porod kakav žele, ali moraju biti spremne na sve promjene' Trudnoća

Više o predavačicama pročitajte na stranici Vježbaonica.

Cijena ove predivne radionice koja će vas učiniti značajno kompetentnijima za no što slijedi je 150 kn po osobi ili 200 kn po paru. 
Kako bismo se svima mogli ravnopravno posvetiti, broj mjesta je ograničen, stoga svoje mjesto rezervirajte odmah! 

Za više informacija o uplati i radionici javite se na mail carobnatrudnoca@gmail.com

beba kolike Možda te zanima... Kako prepoznati kolike? Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.