Trudnoća Porođaj 11. svibnja 2022.

Rokerski dolazak na svijet: Brazilka rodila sina na koncertu Metallice

Foto: Instagram/digdigjooi ; rodila na koncertu Metallice
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Maleni Luan Figueiró rođen je usred lude svirke benda Metallica na stadionu Couto Pereira u brazilskoj južnoj državi Parana

Brazilka Joice Figueiró trudove je dobila za vrijeme koncerta Metallice na stadionu Couto Pereira u brazilskoj Curitibi u subotu navečer.

Pojedinosti o neuobičajenom mjestu rođenja svojega sinčića podijelila je na Instagramu, a zatim je i bend podijelio vijest na svome Instagramu s 8.2 milijuna pratitelja, piše Sky News.

Joice je ulaznice za koncert kupila prije tri godine, no zbog pandemije korona virusa koncert je nekoliko puta odgađan. Na koncert je stigla u 39. tjednu trudnoće.

Uz nju je ondje bio i suprug Jaime Figuiero, koji je, čim su počeli trudovi, pozvao Hitnu pomoć, no zbog uznapredovalih kontrakcija bilo je prekasno za prijevoz u bolnicu. 

Maleni Luan Figueiró rođen je usred lude svirke benda Metallica na stadionu Couto Pereira u brazilskoj južnoj državi Parana. Sretna majka na Instagram profilu je napisala da je njezin sin rođen dok su članovi Metallice izvodili pjesmu "Enter Sandman" te je dodala da je zbog toga bila osobito emotivna jer je riječ o omiljenoj pjesmi njezina oca.

“Nisam mogla ni da zamislim da ću biti na Metallica koncertu u 39. tjednu trudnoće i da je ovaj dječak odlučio da će se roditi baš tu", napisala je Joice Figueiro na Instagramu.

“Svaki show na koju idem nešto se dogodi, ali ovog puta mislim da sam nadmašila sebe haha.”!

‘Luan Figuiero je došao na svijet 07.05.2022 u 23:15 potresavši sve metalne konstrukcije haha. Nije bilo boljeg scenarija za priču. Mnogo sam plakala od emocija. Sama pjesma ima značenje jer je ona koja se najviše sviđala mom ocu.’

U šali je napisala i da će sina nazvati James Ulrich po gitaristu Jamesu Hetfieldu i bubnjaru Larsu Ulrichu. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.