Roditelji Sretna mama 23. veljače 2022.

Liječnici joj nisu davali šanse, a onda se dogodilo čudo: Rodila 22.2.2022. u 2.22 ujutro!

Foto: Facebook/Cone Health ; Rodila 22.2.2022. u 2.22 ujutro
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mama Aberli preživjela je Hodgkinsov limfom, a zbog terapija nije bilo velikih šansi da će moći zatrudnjeti. No, par nije odustajao, a beba je stigla na svijet na poseban datum i u posebno vrijeme

Utorak i jučerašnji datum 22.02.2022. je bio osobito poseban dan za obitelj iz Sjeverne Karoline u SAD-u. Naime, malena Judah Grace rodila se 22.2.2022. i to točno u 2.22 ujutro i to u rađaonici broj 2!

Osim što je dobila nesvakidašnju priču oko svog rođenja, Judah Grace pravo je čudo svojim roditeljima. Naime, njena majka, Aberli Spear bolovala je od Hodgkinovog limfoma, raka limfnog sustava, a zbog terapija postojala je manja šansa da će moći imati djecu, piše People.

Novopečena baka male Judah objasnila je da se Aberli borila protiv raka šest godina, sve do 2020.

"Judah je podsjetnik na sve dobre stvari, ispunjena Božja obećanja", rekla je baka.

Oglasila se i bolnica Cone Health koja je poručila da su "molitve obitelji uslišene".

"Danas je dodatno poseban dan za ovo novorođenče i njenu obitelj! Judah Grace rodila se 22.2.2022. u 2.22 u rađaonici broj 2! Odgovorila je na molitve svoje obitelji. Mama Aberli preživjela je Hodgkinov limfom, no zbog terapija nije bilo velikih šansi da će moći zatrudnjeti. No, obitelj je nastavila moliti se za dijete, a danas su njihove molitve uslišane! Judah Grade blagoslov je za svoju obitelj", napisali su na društvenim mrežama bolnice.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.