Trudnoća Porođaj 15. studenoga 2018.

Jednojajčane blizanke rodile 'dugine bebe' na isti dan

Foto: Facebook/Community Regional Medical Center
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon što su obje pretrpjele spontani pobačaj, jednojajčane blizanke rodile su svoje 'dugine bebe' na isti dan u istoj bolnici

Za identične blizance uvijek se misli kako sve rade skupa, ali slatka priča dviju sestara iz Kalifornije definitivno odnosi pobjedu. Ovaj mjesec, sestre Bao Kou Julie Yang i Bao Nhia Julia Yang rodile su prekrasne 'dugine bebe' na isti dan u istoj bolnici.

sestre irska Možda te zanima... Tri sestre rodile isti dan, četvrta 3 dana poslije! Trudnoća

Po terminu porođaja, ove dvije blizanke zapravo su trebale roditi u dva dana razlike, ali 4. studenog, 23-godišnje sestre obje su završile u rađaoni.

Sestre su rodile svoje bebe u samo dva sata razlike, a da situacija bude još posebnija, Bao Kou nije ni znala da njezina sestra rađa u sobi pokraj nje

Možda te zanima... Prava rijetkost: Mama rodila drugi par identičnih blizanaca Beba

"Znala sam da ću danas roditi i rekla sam sestri kada sam krenula u bolnicu, a ona m je rekla da i ona osjeća bol i našalila se da ćemo možda zajedno rađati. Kasnije taj dan, suprug mi je rekao da je vidio moju sestru u sobi pokraj naše", rekla je Bao Kou. 

Obje djevojčice rodile su se oko tjedan dana prije termina, ali i jedna i druga su dobro kao i njihove mame. Međutim, ono najljepše u cijeloj priči je da su obje bebe rođene nakon što su sestre imale spontani pobačaj.

Možda te zanima... 'Dugine bebe': Tko su i zašto su tako posebne? Trudnoća

"Sestra i ja smo izgubile svoje bebe i prošle kroz pobačaj zajedno što nas je samo više zbližilo", rekla je Bao Kou i dodala kako se nada da će njihove djevojčice imati jednaku povezanost kao i njih dvije.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.