Trudnoća Porođaj 01. srpnja 2016.

Nevjerojatna priča o dvije sestre rođene u razmaku od pet tjedana

fb
Foto: Facebook/Sweetly Cherished Photography
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nancy i Justin pokušavali su začeti tri godine. Prošli su četiri neuspješna IVF-a i surogat trudnoću koja je završila spontanim pobačajem. I onda se dogodilo ono nevjerojatno...

Justin i Nancy Rohde iz Chicaga tri su godine pokušavali začeti dijete. Nakon četiri in vitro oplodnje, odlučili su posegnuti za surogat majkom. Ona je uspjela zatrudnjeti, ali je trudnoća završila spontanim pobačajem. Bio je to još jedan težak udarac za par koji je žarko želio bebu. 

'Nakon odstranjenja jajovoda i 4 in vitro oplodnje, napokon sam trudna'

Nova nada došla je u obliku Ashley Brown koja je bila udana i imala svoje četvero djece. Željela je biti surogat paru koji nije mogao začeti. U isto to vrijeme, Justin i Nancy odlučili su još jednom pokušati s IVF-om.  Nevjerojatno, ali obje žene su saznale da očekuju bebu. Djevojčica koju je nosila Nancy trebala se roditi pet tjedana prije od djevojčice koju je nosila Ashley.

Par se nikako nije mogao opustiti i stalno su strahovali da će se nešto dogoditi. U 7. i 8. mjesecu trudnoće, roditelji su saznali da nešto nije u redu. Djevojčica koju je nosila Nancy bila je vrlo malena i bilo je problema s posteljicom. Djevojčica koju je nosila Ashley bila je vrlo velika i okrenuta na zadak.

Vježbe za okretanje djeteta u pravilan položaj za porod

Nancy je rodila prvu curicu, Lillian Quinn, 2. svibnja, prenosi Time. Pet tjedana kasnije, u drugoj državi, druga žena rodila je njenu sestru Audrey Eleanor 7. lipnja. Nancy i Justin doletjeli su u Utah kako bi prisustvovali rođenju. Tjedan kasnije vratili su se kući sa svoje dvije zdrave djevojčice. Prekrasna priča!

Emotivne fotografije: Mama gleda rođenje svog djeteta

This is National Infertility Awareness Week and today I'm sharing a very special maternity session. Nancy and Justin...

Posted by James Currie Photography on Tuesday, 26 April 2016
Posted by Sweetly Cherished Photography on Tuesday, 14 June 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.