Trudnoća Porođaj 08. rujna 2015.

Tri sestre rodile isti dan, četvrta 3 dana poslije!

sestre irska
Foto: Twitter
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Irkinje Mairead, Joeline i Bernie u razmaku od 24 sata rodile su dva dječaka i djevojčicu u istoj bolnici u gradu Castlebar. Četvrta sestra Christina napravila je ravnotežu tri dana poslije rodivši djevojčicu. Čak se i dolazak beba događao po pravilnom rasporedu!

Tri sestre rodile su isti dan 01.09. u istoj bolnici u Irskoj! Mediji ovaj događaj nazivaju nevjerojatnim i rijetkim. No, tu ne završava priča. Četvrta sestra je također bila trudna i rodila je 04.09., zakasnivši 3 dana.

Mairéad Fitzpatrick prva je rodila sina Thomasa Óga u 3.25 sati u utorak, Druga je rođena mala Sorcha, netom prije podne koju je rodila Joeline Godfrey. Devet i pol sati kasnije treća sestra, Bernie Ward, rodila je treće dijete, dječaka Phelima. Sve su bebe rođene u Mayo općoj bolnici u gradu Castlebar u Irskoj.

 

Četvrta sestra Christina Murray dočekala je malu Annalise u petak u 18 sati. Termin poroda je bio 30.08., ali je Annalise odlučila malo zakasniti za bratićima i sestričnom. 

Govoreći o fantastičnim događajima Mairéad Fitzpatrick je izjavila za Irish Mirror: "To je moje prvo dijete, Joelinino drugo, Bernieno treće i Christinino četvrto!" I dolazak novorođenčadi na svijet u ovoj velikoj obitelji uslijedio je po pravilnom redoslijedu!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.