Trudnoća Porođaj 31. kolovoza 2017.

Čudesan porod: Beba rođena u vodenjaku u automobilu!

Foto: Instagram/raeee_nacoal23
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Roditi dijete u automobilu je izuzetno rijetko, a rođenje bebe u amnionskoj vrećici je također rijedak događaj. Među 80 tisuća beba jedna se rodi u amnionskoj vrećici, a kada se sve to spoji dobijete neobičan porod mame Raelin

Priča mame Raelin Scurry izuzetno je neobična i čudesna. Rodila je dijete na prvom sjedištu automobila dok se vozila u bolnicu, a još uz to njezina beba se rodila u amnionskoj vrećici.

U 29. tjednu trudnoće je osjetila nešto i pomislila je da su to Braxton Hicks kontrakcije, ali nakon 45 minuta konstantne boli odlučila je da je njezin zaručnik Ean odveze u bolnicu. "Kontrakcije su se nastavile, a bile su sve češće i jače, i prije nego što sam znala što se događa, znala sam da je vrijeme za tiskanje", napisala je na Instagramu. "Nazvala sam hitnu pomoć i bila sam jako preplašena. Nisu me mogli razumjeti između mog vrištanja i kontrakcija", dalje je napisala. Njezin zaručnik nastavio je pričati s medicinskim osobljem preko telefona, a ona je skinula svoje hlače i onda je postala svjesna da osjeća bebinu glavu.

fb Možda te zanima... Nisu stigli u bolnicu: Tata snimio porođaj u dnevnom boravku Trudnoća

"Stisnula sam još jednom i moja čudesna beba je bila tu. Kada sam pogledala dolje, shvatila sam da je potpuno omotan u amnionskoj vrećici", dalje je opisala.

 

Our birth story! ❤ The human body is truly an amazing thing. 8.5.2017 at about 10am I started having contractions. I was only 29 weeks and 4 days so I just figured they were Braxton hicks and decided to wait it out. After about 45 minutes of consistent contractions that were increasing in intensity I decided I should probably go in. I there in some clothes. Grabbed my daughter some clothes, her my fiance And I left for the hospital. I dropped my daughter to her God mommy Nicole And headed to the hospital. Well the contractions continued to get closer together and more intense and before I knew it I knew it was time to push. I called 911 because I was so scared. They couldn't understand me between the screams with contractions. So I handed the phone to my fiance. I pulled my pants off and reached down, sure enough his head was right there. I pushed one time and my miracle baby was here. When I looked down I realized he was still completely wrapped in the amniotic sac. The dispatcher told us to pull over. But I knew we would make it to the hospital before they would make it to us. So I told Ean to keep driving. I was so scared. My Fiance was so calm driving and on the phone with 911. At first the baby was still and all I could do was pray he would be okay. And then I rubbed his face with my thumb and he pulled his little hands and feet up to his face as if he understood my prayers and wanted to reassure us he was okay. About 7 minutes passed that I held this miracle baby in my hands until we made it to the hospital. A familiar face came running out and grabbed my baby. He was born an caul. This happens 1 in every 80,000 births. Usually during c-section. He was 3lb 1oz. He doing wonderful all things considered all He went through I know he's going to be an awesome little man! ❤ he is truly a miracle​ baby. We are so blessed to be his parents. #encaul #encaulbirth #carbirth #miriclebaby

A post shared by Raelin Scurry (@raeee_nacoal23) on

Njezin zaručnik je nastavio voziti, iako im je hitna pomoć savjetovala da stanu, Raelin kaže da je znala da će brzo doći u bolnicu. "Bila sam toliko prestrašena, beba je bila sva omotana, samo sam se molila da sve bude dobro. Trljala sam njegovo lice sa svojim palcem, a on je provukao svoju malenu ruku i stavio je na lice i kao da je razumio moje molitve i htio nas uvjeriti da je dobro", dalje je objasnila. Sljedećih sedam minuta, koliko im je trebalo da dođu u bolnicu, beba je ostala u vodenjaku.

beba vodenjak Možda te zanima... Zadivljujuća snimka rođenja bebe u vodenjaku! Trudnoća

"Pustila sam liječnike da sve naprave kada smo došli u bolnicu - odmah su vrećicu otvorili pred bolnicom. Znala sam da neće moći disati sam zato sam ju ostavila", rekla je mama kasnije za Popsugar.

Zbog njezinog nevjerojatnog instinkta, njezino nedonošče koje je rođeno samo sa 1 400 grama sada "napreduje odlično s obzirom na situaciju". Raelin je dodala: "Nakon svega što je prošao, znam da će biti divan mali čovjek. On je stvarno čudesna beba".

 

A post shared by Raelin Scurry (@raeee_nacoal23) on

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.