Trudnoća Porođaj 12. kolovoza 2016.

Čudesna snimka bebe rođene u netaknutom vodenjaku ostavit će vas bez daha

beba vodenjak
Foto: Faceboook/Céu de Borboletas
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Novorođenče u vodenjaku je rođeno samo nekoliko minuta nakon normalnog rođenja blizanca. Među 80 tisuća beba jedna se rodi u amnionskoj vrećici

Video prikazuje nevjerojatno rijedak i prekrasan fenomen rođenja djeteta u vodenjaku, objavljen je na španjolskoj stranici Céu de Borboletas. Novorođenče je rođeno samo nekoliko minuta nakon normalnog rođenja blizanca. Među 80 tisuća beba jedna se rodi u netaknutom vodenjaku tj. amnionskoj vrećici.

Što tijekom porođaja doživljava beba?

Nerođeno dijete razvija se i raste u vrećici ispunjenoj amniotičkom tekućinom, uloga joj je zaštititi plod i pupčanu vrpcu od ozljeda. Većini trudnica vodenjak pukne tijekom poroda, ali to se također može dogoditi i prije nego porod počne. Kad je vrijeme da beba dođe na svijet, vrećica pukne i tekućina iscuri, to se zove prsnuće vodenjaka.

Video je pregledan više od 12 milijuna puta.

U veljači je u Španjolskoj rođena još jedna beba u vodenjaku. Također je snimljen video, vidi se kako se beba u vrećici migolji i čak zijeva. Kad je doktor otvori, beba izleti u svijet i udahne po prvi put zrak. 

Zadivljujuće: Beba rođena u vodenjaku prvi put udahne zrak!

Upozorenje: video sadrži eksplicitne scene

Video incrivel filmado pela Lis do face https://www.facebook.com/giselinha.correa no sábado. Parto realizado pelo Dr. Waldemar R. T. De Moraes e Souza e equipe da Santa Casa de Misericórdia de Barretos-SP "Parto empelicado do 2 gemelar!!!Foi mágico. Emocionante pra toda equipe! !!A cada 80 mil partos 1 nasce empelicado!!! Estavamos aguardando estabilizar o primeiro Baby e o segundo veio de mansinho, aliás, olha aí que lindo. Momento histórico! - Escreveu Lis O vídeo completo você pode ver na página dela ou no link: https://www.facebook.com/giselinha.correa/posts/1268873726469551 Siga: https://instagram.com/ceudeborboletas Cadastre-se no Blog www.ceudeborboletas.com.br

Posted by Céu de Borboletas on 8. kolovoza 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.