Trudnoća Porođaj 12. travnja 2016.

Nevjerojatna fotografija sa carskog reza - bebini prstići u vodenjaku!

carski rez porod porođaj
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kad je pregledavala fotografije sa carskog reza na kojem su rođeni blizanci, fotografkinja Amanda McGhee naišla je na nevjerojatan prizor koji se rijetko može tako jasno vidjeti - bebine nožne prstiće u amnionskoj vreći kad je još u maminom trbuhu!

Fotografkinja Amanda McGhee fotografira porođaje, ali rijetko joj je dopušteno da ulazi u operacijske sale i snima carski rez. U ovom slučaju dopustili su douli da bude s obitelji u sali, tako da je Amanda njoj dala svoj fotoaparat i uputila je što da snima. 

"Nisam očekivala da će joj dopustiti da snimi operaciju, ali liječnik joj je rekao da fotografira određene trenutke. Nisam bila svjesna što se nalazi na fotografiji sve dok je nisam zumirala i posvijetlila fotografiju. Tada sam jasno ugledala nožne prstiće! Nevjerojatno!", napisala je fotografkinja na Facebooku.

Čudo rođenja: nevjerojatne fotografije beba s pupčanom vrpcom

"Nevjerojatan trenutak - tijekom carskog reza na kojem su rođeni blizanci, trenutak nakon što je rođena prva beba! Možete vidjeti pupčanu vrpcu od prvog blizanca, i ako pogledate pažljivo, vidjet ćete nožne prste od druge bebe u njenoj amnionskoj vreći!", napisala je uz fotografiju kakva se rijetko može vidjeti.

Nevjerojatna fotografija: Beba rođena u vodenjaku

No uz fotografiju stavila je i upozorenje:

Ako ste gadljivi na krv, operaciju itd. ova slika možda nije za vas. Facebook je zamaglio neke dijelove, pa samo kliknite na sliku ako ne vidite sve. Upozorili smo vas da se vidi krv - ipak je to operacija.

Ova nevjerojatna fotografija pripada obitelji koja je izgubila jednu bebu. Godinu dana prije rođenja blizanaca, ovi roditelji su izgubili kćer. "Tata je bio u vojsci, a mama je primijetila da se beba ne miče. Porodili su je carskim rezom, ali preminula je odmah", rekla je Amanda.

U drugoj trudnoći saznali su da nosi trojke, prirodno začete, ali jedna beba je preminula u ranom razdoblju trudnoće. Mama je imala normalnu trudnoću do termina i odlučila je blizance roditi carskim rezom.

Such an incredible moment - during the cesarean section of twins, just after Baby A was born! You can see the umbilical...

Posted by Kimberlin Gray Photography on 24. ožujka 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.