Trudnoća Porođaj 28. rujna 2016.

Zadivljujuća snimka rođenja bebe u vodenjaku!

beba vodenjak
Foto: Facebook/Birth Without Fear
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pogledajte jedinstvenu snimku rođenja bebe u netaknutom vodenjaku, a čudesne sekunde u kojima se vide bebini pokreti u amnionskoj vrećici ostavit će vas bez daha

Novi video koji prikazuje rođenje djeteta u amnionskoj vrećici postao je pravi viralni hit. U videu, liječnici nakon carskog reza polako vade bebu u vodenjaku iz majčinog trbuha. U tih 38 sekundi vidi se kao se beba miče u svom vodenjaku, a zatim prvi put udahne zrak. 

Nerođeno dijete razvija se i raste u vrećici ispunjenoj amniotičkom tekućinom, uloga joj je zaštititi plod i pupčanu vrpcu od ozljeda. Većini trudnica vodenjak pukne tijekom poroda, ali to se također može dogoditi i prije nego porod počne. Kad je vrijeme da beba dođe na svijet, vrećica pukne i tekućina iscuri, to se zove prsnuće vodenjaka. Među 80 tisuća beba jedna se rodi u netaknutom vodenjaku.

Zadivljujuće: Beba rođena u vodenjaku prvi put udahne zrak!

Video je pregledan više od milijun dvjesto tisuća puta, nema informacija gdje je snimljen, a postavljen je na Facebook stranici Birth Without Fear.

Upozorenje: video sadrži eksplicitne scene

Wow. Another en caul birth video. Who does this one belong to?! Incredible! #birthwithoutfear #cesareanwithoutfear #cesareanbirthisbirth

Posted by Birth Without Fear on 21. rujna 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.