Trudnoća Porođaj 20. listopada 2016.

Nisu stigli u bolnicu: Tata snimio porođaj u dnevnom boravku

fb
Foto: Facebook/The Telegraph
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Fotograf Martin Boyce mislio je u bolnici snimiti rođenje svog prvog djeteta. Zaručnica Holly probudila ga je usred noći u panici jer je imala jake trudove. Počeli su se spremati za rodilište, ali mala Isabelle Olivia nije mogla čekati

Fotograf Martin Boyce iz Leicestera spremio je svu opremu kako bi snimio rođenje prvog djeteta, ali nije znao što će se dogoditi. Njegova zaručnica Holly Dawson ujutro se iznenada probudila u trudovima. Rekla je Martinu u panici da misli da je beba na putu.

Priče o rađanju: Za porođaj su dovoljni majka i dijete

35-godišnji Martin 40 minuta kasnije porodio je djevojčicu Isabelle u dnevnom boravku - i uhvatio sve na kameri. 

"Počeli smo s pripremama - stavljali stvari u automobil, spremali se za bolnicu, zvali roditelje i babicu. Spremio sam kameru, a dok sam se spuštao niz stepenice, Holly me dozivala u panici. Sve se događalo puno brže nego što smo očekivali", rekao je za Daily Mail

'Četvrto dijete rodila sam u kupaonici'

Martinova majka Polly brzo je stigla i razgovarala je s babicom preko telefona. Rekla je da je na putu, ali je 24-godišnja Holly u jednom trenutku jednostavno rekla: "Mislim da moram tiskati."

Što se događa s tijelom za vrijeme poroda?

"Pogledao sam i vidio bebinu glavicu. Instinkti su preuzeli. Jednim jakim pritiskom izašla je van na moje ruke. oko deset sekundi nije ispustila nikakav zvuk. Kad smo je stavili na Hollyna prsa, čuo se mali plač i znali smo da je sve u redu", ispričao je ponosni tata.

Kako izgleda beba nakon poroda?

Nedugo nakon poroda, došle su babice. Isabelle Olivia rođena je u 4.32 i teška 3.5. kilograma. Temperatura joj je bila malo niža pa su je prebacili u bolnicu kako bi pratili stanje. Na sreću, to je bila samo mjera opreza i Isabelle je rođena savršeno zdrava.

Upozorenje: video sadrži eksplicitne scene 

Dad accidentally captures moment he delivers his baby on camera

A new dad accidentally captured the incredible moment he delivered his baby daughter.

Posted by The Telegraph on Thursday, 11 February 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.