Trudnoća Porođaj 03. svibnja 2016.

Beba rođena u avionu dobila ime po zrakoplovnoj kompaniji

saw jet star
Foto: Facebook/Jetstar Asia
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mama je dobila trudove na trosatnom letu iz Singapura u Mianmar i srećom je u avionu bilo troje doktora koji su pomogli poroditi malog dječačića. Odlučila je dati mu ime po neobičnom načinu na koji je došao na svijet

Mali dječak u Aziji dobio je ime po zrakoplovnoj kompaniji. No, to čak i ima smisla jer je rođen na letu iz Singapura u Mianmar. Mama je dobila trudove na trosatnom letu i srećom je u avionu bilo troje doktora koji su pomogli poroditi malog dječačića. Majka je odlučila dati mu ime po neobičnom načinu na koji je došao na svijet: dječak se zove Saw Jet Star i rođen je 22. travnja, težak više od 3.5 kilograma.

Zrakoplovna kompanija Jetstar Asia na svojoj je Facebook stranici stavila status da su majka i beba dobro i da je to prva beba koja se rodila na njihovom letu te da će zbog toga obitelji darovati opremu za bebe u vrijednosti oko 5000 kuna.

Prvo ime dječak je dobio po voditelju službe za korisnik u avionu Saw Ler Htuu, koji je potražio medicinsku pomoć i brinuo o mami i bebi. Ime će malog dječaka uvijek podsjećati na ovaj zaista nevjerojatan način dolaska na svijet.

Utječe li ime djeteta na njegovo buduće ponašanje?

Sud zabranio ime koje je majka odabrala za svoje dijete

We're most pleased to announce that a baby boy, named Saw Jet Star, was delivered safely onboard 3K583 by a team of...

Posted by Jetstar Asia on Monday, 25 April 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.