Trudnoća Beba u trbuhu 09. ožujka 2020.

Rodila bebu tešku 6,1 kilograma: Mislili su da nosi blizance

Foto: YouTube
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Doktori su mislili da bi Chrissy mogla nositi blizance, ali se ispostavilo da je riječ o jednoj naprednoj bebi koja je po rođenju imala 6,1 kg

Ponosna mama Chrissy Corbitt rodila je bebu tešku 6,1 kilogram i to tjedan dana prije termina. Beba koju su nazvali Carleigh je već sad veličine malog djeteta i nosi odjeću namijenjenu djeci u dobi od devet mjeseci. Svi prisutni na porodu ostali su iznenađeni. 

Da će roditi veće dijete moglo se vidjeti prema trbuhu majke koja je izgledala kao da će roditi blizance. No, u maternici je bila jedna beba, ali iznadprosječno velika. 

"Kad me doktor počeo porađati, mogla sam čuti cijelu ekipu kako je uzbuđena i nasmiješena. Počeli su pogađati koliko je beba teška, a kad su mi rekli da ima šest kilograma nisam mogla vjerovati. Izgledalo je kao da su izvukli veliko dijete iz mene, a ne bebu kao što je uobičajeno", izjavila je ponosna mama Chrissy.

Možda te zanima... Višeplodna trudnoća i oporavak: Mama trojki pokazala tijelo nakon poroda Beba

Chrissy i Larry već imaju četvero djece, no niti jedno od njih nije bilo toliko veliko pri rođenju.  "Carleigh već nosi odjeću za dijete od devet mjeseci, a izgleda kao da joj je najmanje šest mjeseci", rekla je uzbuđena majka. 

Možda te zanima... Video: Trudnoća s trojkama potpuno je drugačija Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.