Trudnoća Porođaj 31. svibnja 2019.

Sin sve snimio: Nije uspjela stići do bolnice, pa rodila u autu

Foto: Youtube/The Addison's
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Trenutak kada je majka rodila na prednjem sjedalu svog automobila na putu do bolnice, snimio je njezin 10-godišnji sin

Kada je obitelj Addison krenula u bolnicu kako bi se majka porodila, nije mogla vjerovati da ih očekuje vožnja života. Naime, majka nije uspjela izdržati do bolnice koja je udaljena desetak minuta od njihove kuće, pa je rodila u automobilu. 

Trenutak kada je majka rodila na prednjem sjedalu svog automobila na putu do bolnice, snimio je njezin 10-godišnji sin.

Snimka prikazuje mamu s nogama na upravljačkoj ploči automobila, dok tata, Michael Addison, pokušava voziti što je brže moguće - ali što je moguće i sigurnije - u bolnicu, koja je bila udaljena samo 10 minuta vožnje. Međutim, nakon nekoliko minuta vožnje postalo je jasno da beba - koju je obitelj nazvala Joilee - neće stići u bolnicu.

trudnica trudovi Možda te zanima... Kada krenuti u rodilište? Trudnoća

Naime, majka nije uspjela izdržati do bolnice koja je udaljena desetak minuta od njihove kuće, pa je rodila u automobilu. Cijeli porod je zabilježio desetogodišnji sin, a snimak se raširio društvenim mrežama.  "Svakako smo mislili snimiti porod te ga danas sutra pokazati djetetu, no nismo mogli zamisliti da će se dogoditi tako brzo", kazao je otac Michael. Djevojčica je nazvana Joilee, a njezin otac joj se obraća kroz čitavi video istovremeno bodreći majku. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.