Trudnoća Planiranje trudnoće 10. siječnja 2020.

Osam mjeseci nakon poroda pokazala trbuh s masnicama: 'Krenuli smo s IVF-om'

Foto: Instagram/amyschumer
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Slavna komičarka rodila je prije osam mjeseci, a sada želi svom sinu Geneu podariti brata ili sestru pa je započela tretmane medicinski potpomognute oplodnje

Amy Schumer prvi put je postala majka prije osam mjeseci kad je rodila dječaka. 38-godišnja komičarka otvoreno je i iskreno govorila o svojoj prvoj trudnoći u kojoj se borila s trudničkom hiperemezom te o dogodovštinama iz života novopečene mame. Sada je krenula na postuke izvantjelesne oplodnje, a kako je to često dugotrajan i težak put za parove koji žele dijete, poznate osobe koje pričaju o toj temi mogu pomoći.

Možda te zanima... Bol i sreća: Nevjerojatno foto putovanje obitelji kroz potpomognutu oplodnju Trudnoća

Prije nekoliko dana objavila je na Instagramu fotografiju svog trbuha na kojem se vidi ožiljak od carskog reza, ali i masnice od postupaka povezanih s uzimanjem i zamrzavanjem jajnih stanica.

"Tjedan dana sam u IVF-u i osjećam se loše i emotivna sam. Ako je itko prolazio kroz ovo i imate savjet, voljela bih da podijelite svoje iskustvo. Zamrzavamo moje jajne stanice i razmišljamo kako Geneu podariti brata ili sestru", napisala je.

Darija Samardžija Čagalj Možda te zanima... 'Ponovno sam zatrudnjela kad mi je sin imao pet mjeseci' Roditelji

Prva trudnoća bila joj je teška, povraćala je svakodnevno zbog čega je bila hospitalizirana, a na kraju 2019. godine objavila je fotografiju sa suprugom i sinom i nasmijala nas zaključkom kakva joj je bila prošla godina: 

"Ovo je bila daleko najbolja godina u mom životu, a polovicu sam provela u svakodnevnom povraćanju".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This has been by far the best year of my life and I spent half of it vomiting everyday.

A post shared by @ amyschumer on

Iako još ne znamo hoće li Amy zatrudnjeti ili će koristiti surogat majku ili nešto treće, ali želimo joj sreću na njezinom putu.

Možda te zanima... Zvijezde koje postaju majke u kasnim 40-ima daju lažnu nadu o majčinstvu Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.