Trudnoća Liječenje neplodnosti 05. travnja 2019.

Trudna sam, šanse da beba preživi su male, ali ne želim se pretvarati da je sve u redu

Foto: Instagram/hilariabaldwin
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Hilaria Baldwin u ranoj je fazi trudnoće s petim djetetom, ali kaže da će najvjerojatnije doživjeti spontani pobačaj. Ovom objavom želi maknuti stigmu oko objave trudnoće u prvom tromjesečju i gubitka bebe u ranoj fazi

10 mjeseci nakon rođenja četvrtog djeteta, Hilaria Baldwin objavila je emotivan i pomalo kontroverzan post. Naime instruktorica joge, wellness influencerica i supruga holivudskog glumca Aleca Baldwina u ranoj je fazi trudnoće, ali smatra da trudnoća neće opstati.

Uz fotografiju sebe u donjem rublju napisala je da misli da će najvjerojatnije imati spontani pobačaj i tako progovorila o osjetljivoj temi rane objave trudnoće i straha i iščekivanja hoće li zadržati trudnoću.

Možda te zanima... Računa li se i moj rani pobačaj kao gubitak djeteta? Trudnoća
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I want to share with you that I am most likely experiencing a miscarriage. I always promised myself that if I were to get pregnant again, I would share the news with you guys pretty early, even if that means suffering a public loss. I have always been so open with you all about my family, fitness, pregnancies...and I don’t want to keep this from you, just because it isn’t as positive and shiny as the rest. I think it’s important to show the truth...because my job is to help people by being real and open. Furthermore, I have no shame or embarrassment with this experience. I want to be a part of the effort to normalize miscarriage and remove the stigma from it. There is so much secrecy during the first trimester. This works for some, but I personally find it to be exhausting. I’m nauseous, tired, my body is changing. And I have to pretend that everything is just fine—and it truly isn’t. I don’t want to have to pretend anymore. I hope you understand. So, this is what is going on now: the embryo has a heartbeat, but it isn’t strong, and the baby isn’t growing very much. So we wait—and this is hard. So much uncertainty...but the chances are very, very small that this is a viable pregnancy. I have complete confidence that my family and I will get through this, even if the journey is difficult. I am so blessed with my amazing doctor, my dear friends, and my loving family...My husband and my four very healthy babies help me keep it together and have the perspective of how truly beautiful life is, even when it occasionally seems ugly. The luck and gratitude I feel that I am my babies’ mommy, is wonderfully overwhelming and comforting. In your comments, please be kind. I’m feeling a bit fragile and I need support. I’m hoping, that by sharing this, I can contribute to raising awareness about this sensitive topic.

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

'Čekamo i teško je'

"Obećala sam si da ću vam rano objaviti trudnoću, ako ikad zatrudnim ponovno, čak i ako to značilo da ću s vama dijeliti i javni gubitak bebe. 

Trenutno embrij ima otkucaje srca, ali jako slabe i beba ne raste puno. Sad čekamo i teško je. Toliko nesigurnosti, a šanse su jako, jako male tako da ova trudnoća nije održiva. Potpuno vjerujem da će mi obitelj pomoći da prođem kroz ovo teško putovanje.", napisala je.

'Objavila sam trudnoću rano u slučaju spontanog pobačaja'

35-godišnja Hilaria ima četvoro djece i javno govori o majčinstvu pa je htjela podijeliti i ovu priču iako ona nije pozitivna i blistava kao njene ostale objave. Htjela je skrenuti pozornost na tajnovitost oko prvog tromjesečja trudnoće.

blogerica objavila trudnoću Možda te zanima... Treba li čekati 12 tjedana za objavu trudnoće? Trudnoća

"Imam mučnine, umorna sam i moje tijelo se mijenja. I moram se pretvarati da je sve u redu, a doista nije. Ne želim se više pretvarati, nadam se da razumijete", priznala je jer želi skinuti stigmu oko spontanog pobačaja u ranoj fazi trudnoće.

Inače, 61-godišnji Alec prošli mjesec izjavio je da s Hilarijom želi peto dijete, već imaju kćer Carmen Gabrielu (5 i pol godina), sinove Romea Alejandra Davida (10 mjeseci), Leonarda Ángela Charlesa (2 i pol godine) i Rafaela Thomasa (3 i pol godine). Alec iz prvog braka s Kim Basinger ima 23-godišnju kćer Ireland.

ultrazvuk trudnica Možda te zanima... Kada se najranije na ultrazvuku vidi plod? Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.